Kaj si kupite "za dušo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lady_T - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 4. 2008
- oblačila in dodatki; vse je pa odvisno od financ.. če je bolj švoh si kupm vsaj uhane, sicer pa vse ostalo razn kavbojk, ker me pomerjanje teh spravi v slabo voljo
- fajn mi je it v kakšno boljšo drogerijo, recimo v limonija, in si tam prvoščit kakšno stvar.. (ravno včeraj si kupila najdražjo maskaro do sedaj
)
- v planu pa imam obisk wellnesa.. v smislu masaž in savn, ker sem šla do sedaj na masažo samo k sestrični domov

- fajn mi je it v kakšno boljšo drogerijo, recimo v limonija, in si tam prvoščit kakšno stvar.. (ravno včeraj si kupila najdražjo maskaro do sedaj

- v planu pa imam obisk wellnesa.. v smislu masaž in savn, ker sem šla do sedaj na masažo samo k sestrični domov
-
Natashaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
Je kr nekaj tega...Odvisno kaj si v tistem trenutku zaželim.
Kakšne majčke ali hlače, kakšen parfum al pa ful dišeč losjon, dišeče svečke ali dišečo eterično olje.....Včasih tud kakšne dobre čevlje z peto ( če še ostane kaj denarja
)
Kakšne majčke ali hlače, kakšen parfum al pa ful dišeč losjon, dišeče svečke ali dišečo eterično olje.....Včasih tud kakšne dobre čevlje z peto ( če še ostane kaj denarja

-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
To so definitivno revije in pa sladkarije...
joooj kolk preveč dnarja dam za to 

ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov