Kaj si kupite "za dušo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*beyb - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 4. 2008
joj še dobre pou leta nazaj bi rekla da so bli moja obsesija uhaniiii res, kadarkol sm sla u šoping al pa sam mimo,pa da sm ksne vidla..ja takoj sm jih kupla. zj jih pa ne kupujem več tolk (oz ne tok pogosto ),sm jih dost posodla pa jih pol nism vec nazaj dobla
morm pa priznt da zadnič sm vidla ene najlepše balerinke s petko, in mi 2 tedna niso šle z glave, pol sm jih sla pa kupt.. me happy
morm pa priznt da zadnič sm vidla ene najlepše balerinke s petko, in mi 2 tedna niso šle z glave, pol sm jih sla pa kupt.. me happy
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Jaz za svojo dušo zelo malo. Kakšno večerjico s kolegicami, ali pa lončnico, ker imam zelo rada rože. Največkrat pa kaj sladkega. Drugače pa sedaj zelo šparam, ker delam na tem, da bi si nekoč kupila stanovanje.
Tako, da jaz bolj skrbim za dušo kolegic, ko jim kupujem darila za rojstni dan, one pa za mojo.
Tako, da jaz bolj skrbim za dušo kolegic, ko jim kupujem darila za rojstni dan, one pa za mojo.
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Pri meni so to šminke (teh imam res vseh odtenkov) in razne dišeče stvari (kvalitetne dišeče kreme, parfumi, dišave za stanovanje), no ja pa kakšni Obrazi ali pa Nova
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov