Kaj si kupite "za dušo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 522 prispevkov
• Stran 3 od 35
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35
Naslednja
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Jz si ponavadi grem kupit nove spodnje perilo, grem domov se stuširam in grem spat. Z novim spodnjim perilom seveda. Vzroki za slabo voljo sicer s tem ne izginejo a ženske pač mamo to v sebi. Ko smo na tleh hitr u trgovino pa nekaj kupit 

-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Kaj si kupim za dušo?
Za dušo si ravno ne kupujem stvari!Lahko bi rekel recimo kakšne štumfe zanimive pa spodnje hlače,majičke,čevlje,pijačko,v bistvu vse kar si kupim si kupim z veseljem in dušo...na kavico grem,ker mi je zapasala...najraje grem v en miren kafiček in se vsedem naročim kavico prižgem čik...in moja duša je potešena!
Za dušo..bo prišel sedaj pravi čas....čas obdarovanj...se mi zdi,da je za dušo lepo,ko nekoga obdaruješ...meni je to lep filing...
No,da neham filozofirati..za dušo kdaj komu kupim darilo!

Za dušo si ravno ne kupujem stvari!Lahko bi rekel recimo kakšne štumfe zanimive pa spodnje hlače,majičke,čevlje,pijačko,v bistvu vse kar si kupim si kupim z veseljem in dušo...na kavico grem,ker mi je zapasala...najraje grem v en miren kafiček in se vsedem naročim kavico prižgem čik...in moja duša je potešena!

Za dušo..bo prišel sedaj pravi čas....čas obdarovanj...se mi zdi,da je za dušo lepo,ko nekoga obdaruješ...meni je to lep filing...
No,da neham filozofirati..za dušo kdaj komu kupim darilo!

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Meni je katerikoli shopping dober za dušico, če kaj kupim.
Vsako novo sezono si morem kupit nove čevlje, hlače, majce, dodatke... pač vse tisto kar je najbolj moderno. Ne prenesem, da bi naokoli hodila v starih cunjah in srečala punce full moderno oblečene.
Jaz morem imet nove stvari! Pol sem bolj srečna.
Vsako novo sezono si morem kupit nove čevlje, hlače, majce, dodatke... pač vse tisto kar je najbolj moderno. Ne prenesem, da bi naokoli hodila v starih cunjah in srečala punce full moderno oblečene.

Jaz morem imet nove stvari! Pol sem bolj srečna.

Don't worry, be happy!!!
- bambolina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jaz si tudi kupujem oblačila za svojo dušo. Se mi zdi, da včasih kar malo pretiravam, predvsem pa sem nora na nogavice. Včasih kupim kakšne, ki so mi všeč potem jih pa obujem natanko enkrat, ker običajno ne gredo k ostali garderobi. Ampak kaj ko imajo zdaj toliko norih nogavic....uf..
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
včasih sem tud jst sam s čokolado zadovoljna, včasih je pa to čist premal in moram it po kakšne čevlje
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Prvi neprebran prispevek • 522 prispevkov
• Stran 3 od 35
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov