Kaj si kupite "za dušo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Tale tema je pod Modo , zato je najbrž mišljeno, kaj si kupite od oblačil, čevljev ali dodatkov.
Jaz se razvajam s kakšnimi luštnimi uhančki.
Jaz se razvajam s kakšnimi luštnimi uhančki.
- Black Kitty
Uff velik stvari. Čokolado, šminko, majčko, uhančke, nove skodelice ..
Ampak najbolj za dušo so pa čevlji z visoko peto - za par dni se zaljubim (Paolo Nutini "New Shoes" )
Ampak najbolj za dušo so pa čevlji z visoko peto - za par dni se zaljubim (Paolo Nutini "New Shoes" )
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Ponavad kr sladkarije al pa kakšno cunco, parfumček..
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Ker mi nakupe onemogoča moja tanka denarnica si le redko privoščim kaj za dušo. POnavadi si to privoščim, ko si kej tazga res že dolg nism kupla: kakšno ličilo al pa tangice. Večinoma kupujem ko rabim. Itak pa kakšne sladkarije pa to, to je vedno za dušo, za lakoto zihr ni
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Za dušo si kupim Me to you medvedka, ker sem z njimi (ni važno kakšne velikosti, katere teme) dobesedno obsedena. Sicer imam 4, več si jih ne morem privoščit. Al pa Roxy ... aaaaaa ... kakšna denarnica al pa torbica je moja še neuresničena želja
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
kaj si kupim za dušo? Roko na srce, praujo mi " gorenc ", s čimer se tud sama strinjam . Kupim si redkokdaj, ponavadi parfumček, vazelin, pliškote, 3x sem si kupila dekorativne pouštrčke, zadnje čase pa po vseh trgovinah gledam, če so kakšne slike/spominki/prtički z motivi glasbe, inštrumentov.
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
absolutno si kupim čevlčke z visoko peto al pa novo torbico
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Knjigo, cd, parfum, kak dober čaj ...
Če se gremo pa z vidika mode oz. oblačil: šal , kako special majco/puloverček .. Ponavad kej, kar je mal dražjega, pa si rečem, ah, pa kaj, sej sem delala za to. Pa k najdem taprave, si bom denifitivno za dušo kupila ene hude visoke adidaske (sam da pridem kam ven iz Slovenije, kjer bojo celo meli kej izbire).
Če se gremo pa z vidika mode oz. oblačil: šal , kako special majco/puloverček .. Ponavad kej, kar je mal dražjega, pa si rečem, ah, pa kaj, sej sem delala za to. Pa k najdem taprave, si bom denifitivno za dušo kupila ene hude visoke adidaske (sam da pridem kam ven iz Slovenije, kjer bojo celo meli kej izbire).
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Zadnje čase mi je vse dol padl, da bi si kupila kej za dušo, ker sem si kupila enega Me to you medija in mi ga fant tolkrat naprej vrže, da res ni. Al pa karkol drugega, npr. obsedena sem z Roxy cuncami in res si že dolg želim eno lepo denarnico al pa torbico, ampak mi vedno reče, da ne rabim in da mam že dost torbic ... Včerej sem si hotla kupit eno jopčko za 60€ pa mi je tolk zamoril vse, da sem rekla, samo v avto pejva pa dam. Pa kaj njega briga kam gre moj denar ... no in pol mam zaradi tega tolk slabo vest da si ne kupim nič več
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov