Kaj si kupite "za dušo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
glede tega, da je tema pod modo: spodnje perilo!!! obsedena sem s tem.
če gledamo pod splošno pa še: dišeča mila, dišeče mleko za telo, dobro knjigo in šopek rož.
če gledamo pod splošno pa še: dišeča mila, dišeče mleko za telo, dobro knjigo in šopek rož.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
Odvisno od letnega časa ipd. Ponavadi si za dušo (ali tolažbo) kupim kakšen trak za v lase, pas, kakšne drobnarije v knjigarni oz. papirnici, grem v kino... v glavnem bolj to. Če pa mi denarnica omogoča kaj več, pa seveda obvezno grem na "pohod" za cunjicami.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Zadnje čase uhane
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
čevlji vsekakor prevladujejo - ob vsaki priložnosti , pol so pa še torbice, pa kozmetika, pa nakit, ma čevlji so vsekakor No. 1.
u četrtek sm si kupla dva para čevljev ene za delat (sm jih rabla), druge pa za dušo
lp
u četrtek sm si kupla dva para čevljev ene za delat (sm jih rabla), druge pa za dušo
lp
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
^^ Kok so hudi ... sam to sta dva različna uhana, al se to tko nosi?
Jest si bom pa v ponedeljek verjetno kupila kaj za dušo, ker grem lih v LJ pa, čeprav nebi smela, ker mam neke vrste antishoping post ampak so me ene stvari čist v slabo voljo psravle in se moram mal potolažit.
Jest si bom pa v ponedeljek verjetno kupila kaj za dušo, ker grem lih v LJ pa, čeprav nebi smela, ker mam neke vrste antishoping post ampak so me ene stvari čist v slabo voljo psravle in se moram mal potolažit.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
*TIHANA* - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
js si kupujem parfume, labele, deodorante, kreme za roke, gele za tuširanje, losjone in kreme za telo, razne maske, nalepke za nohte, kakšne kjut kulije, skodelce za kavo pit, kupim si kak dober čaj, kakšn CD s soundtrackom, povabm kolegico u kino, kupm si kak zvezek za svoje zapiske, dišeče svečke za sobo, in še in še...
večina denarja mi gre za takele zadeve... potem je tukaj še hranjenje po raznih gostilnicah pa pijačke pa kofetkanje.
nakita ne kupujem ker ga ne nosim, oblačila pa kupim ko vidm kaj ko mi je RES zelo všeč al pa ko mam kakšna glupa nagnjena da nimam kej za oblečt več
ampak daleč največji fetiš so mi parfumi ... pa jih niti nimam tolk velik, uporablam pa sam dva hehe ..
večina denarja mi gre za takele zadeve... potem je tukaj še hranjenje po raznih gostilnicah pa pijačke pa kofetkanje.
nakita ne kupujem ker ga ne nosim, oblačila pa kupim ko vidm kaj ko mi je RES zelo všeč al pa ko mam kakšna glupa nagnjena da nimam kej za oblečt več
ampak daleč največji fetiš so mi parfumi ... pa jih niti nimam tolk velik, uporablam pa sam dva hehe ..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov