Kaj si kupite "za dušo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ponavadi grem z namenom v trgovino, tu pa tam pa me zamika in kupim tudi kakšno stvar, ki je prej ni bilo v načrtu.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 05. Mar. 2011 16:12, skupaj popravljeno 1 krat.
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Obsedena sem z raznimi losioni ali mlekom za po telesu. Mascara, maske za lase ipd. Kozmetika je nekak moja droga. Včasih nimam več kam dajat stvari.. Na mesec zapravim za to od 10 do 25 kosov.. odvisno od tega kam vse morm še dnar zdajat.. Sam to je zame velik glede na to da mam mesečne prihodke 50 kosov..
Spodnje perilo tut ja, sam navadno mi zmanjka denarja za bolj konkretne stvari..
Če bi mela dost keša bi bla verjetno obsedena s čevlji, oblekicami, puloverji- vsem kar lahk daš nase še posebi pa na štumfke..
Spodnje perilo tut ja, sam navadno mi zmanjka denarja za bolj konkretne stvari..
Če bi mela dost keša bi bla verjetno obsedena s čevlji, oblekicami, puloverji- vsem kar lahk daš nase še posebi pa na štumfke..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov