Kaj si kupite "za dušo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
zame je pa trgovina lush smrt, vedno k grem mem si kej kupm, zato se je izogibam. pa ce nrdim ksn tezk izpit al pa mi kej uspe, za kar sm se res ful trudla, si kupm eno stvar, k sm si jo zelela ze doug casa, ampak moja denarnica tega ni prenesla. ubistvu kupujm darila sama seb al je pa to sam se en izgovor vec za soping
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Čist odvisno - če sem res slabe volje, žalostna, tečna, itd. potem mi niti ni do tega, da bi se sprehajala po štacunah... Če pa samo rabim kaj, da se malo razveselim, spravim v boljšo voljo, potem pa definitivno perilo , kakšen parfumček in čeveljčki...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Lih razmišljam .. Kako knjigco, al pa karkol lepega .. Kako kul dišečo svečko, kej za sobo dekorirat (sam to bom k bo mal več dinarčka), al pa bubble bath, Sorini bombončke, kej tazga. Aja, pa kak original Cd.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
sem opazila, da zadnje čase revije. kar naenkrat imam 5 izdaj voguea . pa ga sploh nisem kupovala veliko. .
čudno.
čudno.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- angkoriata
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 6. 2006
jest pa rada kupim kako darilce za koga drugega-se pol tko fajn počutim
zase si pa kupim kakšno drago kozmetiko al pa kak zeleni čaj v čajnici
zase si pa kupim kakšno drago kozmetiko al pa kak zeleni čaj v čajnici
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Te dni k sem bla bolj slabe volje sem nonstop visela v dm-ju pa drogeriji Tuš (se prav, da sem si nardila zalogo za pol leta )
Še dober da nimamo nobene take hude trgovine z cotam v bližin (ker drugač bi bankrotirala )
Še dober da nimamo nobene take hude trgovine z cotam v bližin (ker drugač bi bankrotirala )
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov