karkol za oblečt + čokolado obvezno .
drgač zmer k sm depresivna se spravm u štacuno pa tud če si kupm sam modrčk al pa tangice sm takoj bolše volje sam da je neki novga v omari
zame je pa trgovina lush smrt, vedno k grem mem si kej kupm, zato se je izogibam. pa ce nrdim ksn tezk izpit al pa mi kej uspe, za kar sm se res ful trudla, si kupm eno stvar, k sm si jo zelela ze doug casa, ampak moja denarnica tega ni prenesla. ubistvu kupujm darila sama seb al je pa to sam se en izgovor vec za soping
Čist odvisno - če sem res slabe volje, žalostna, tečna, itd. potem mi niti ni do tega, da bi se sprehajala po štacunah... Če pa samo rabim kaj, da se malo razveselim, spravim v boljšo voljo, potem pa definitivno perilo , kakšen parfumček in čeveljčki...
Lih razmišljam .. Kako knjigco, al pa karkol lepega .. Kako kul dišečo svečko, kej za sobo dekorirat (sam to bom k bo mal več dinarčka), al pa bubble bath, Sorini bombončke, kej tazga. Aja, pa kak original Cd.
Te dni k sem bla bolj slabe volje sem nonstop visela v dm-ju pa drogeriji Tuš (se prav, da sem si nardila zalogo za pol leta )
Še dober da nimamo nobene take hude trgovine z cotam v bližin (ker drugač bi bankrotirala )
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you