Kaj si kupite "za dušo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Kkšno spodnje perilo...al pa kkšna kozmetika...cunje zadnje čase kupujem res ko kej rabim (se poskušam disciplinirat), no ja ta zadn nakup k je bil oboje za dušo + nujno potrebn so bli pa čevlčki
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Pr men je to kšna kozmetika al pa oblačila..ni važn kaj. Sam se probam mau bremzat, ker mam pol preveč vsega, pa sploh ne uporabljam pol od tega in pol talam sestričnam, kolegicam... K pa tko mau preračunam pol, pa vidm, da sm ful keša stran vrgla.
Tko da zadne čase se mam kr pod nadzorom.
Tko da zadne čase se mam kr pod nadzorom.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jest si morm pa zmerej kakšen modni dodatek kupet...kakšen luštkan šal al pa rutica za na glavo, tko da mam teh stvari puno...
-
Ursyna - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 10. 2005
- Kraj: malo tu malo tam
jz pa sploh ne nosm uhanov, čeprov mam lukne na ušesih. razlog: ful mi jih je mal ušeč da bi si jih kupla... nazadne sm jih kupla na krku lansk let... al mi jih pa kolegica nardi... za 500 sit
za dušo... nekaj takega kar mi pade v oči, da se potem ne žrem zakaj nism kupla ( hlače, štunfe, modrci, sončna očala...)
za dušo... nekaj takega kar mi pade v oči, da se potem ne žrem zakaj nism kupla ( hlače, štunfe, modrci, sončna očala...)
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Ponavad kupim kakšen "modni dodatek" za mojo sobo ali pa moj wc. To mi je tok noro brskat pa kšno fletno stvarco kupt. Samo največkrat se naredi, da brskam, brskam potlej me pa že mine, ko pogledam v denarnico. Tako, da ponavadi samo ogledujem tele "modne dodatke", ne pa zares kupim.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
- s.j.parker
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2006
....čevlje. Se mi je že zgodl da so mi so mi samo tisti trenutek bili všeč,sam da sem si olajšala dušo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov