Kaj si kupite "za dušo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
js kupujem prstančke oz. tiste stvari s katerimi sem v nekem obdobju zasvojena tud cunje,ki jih sploh ne rabim, al pa kakšen lak za nohte al pa gloss...ampak čist vedno stvari ki jih ne rabim al pa jih mam doma že miljon
to infinity and beyond!
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
V bistvu sem zdaj ugotovila, da nisem tak, da bi šla v trgovino, pa kar kupila nekaj kar pa res; ampak res ne rabim ... če ne drugega, bi se preveč razvadila, kar si pa ne morem privoščiti ...
Mogoče kdaj kakšen kos obleke, ali pa kaj od kozmetike .... Največkrat pa je to čokolada (ja, čist odvisna ) ali kaj drugega od sladkarij ...
Edino, ko sem na popravnem zletela, sem šla sama na sprehod in v trgovino po uhančke ... prav iz žalosti in obupa.
Mogoče kdaj kakšen kos obleke, ali pa kaj od kozmetike .... Največkrat pa je to čokolada (ja, čist odvisna ) ali kaj drugega od sladkarij ...
Edino, ko sem na popravnem zletela, sem šla sama na sprehod in v trgovino po uhančke ... prav iz žalosti in obupa.
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
kakšno kiklco, spodnje perilo, karkol od make-upa, sam da gor piše dior (groza, sej vem.. ), dišeče palčke, banane, dateljne, rožice, kakšno revijo s 500 stranmi (tujo seveda), mleko za telo, karkoli iz lusha (ponavadi naberem celo košarico stvari)..
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
ponavadi kozmetika...kr grem pa zberem nekaj lepega srčkanega...
al pa kakšne svečke, uhančke, zapestnice, ogrlice...(ok največkrat uhančke po resnici povedano )
sama sebe razvajam pa nagradim ko sem slabe volje, se mam za učit, sem slabo pisala kaj...
al pa kakšne svečke, uhančke, zapestnice, ogrlice...(ok največkrat uhančke po resnici povedano )
sama sebe razvajam pa nagradim ko sem slabe volje, se mam za učit, sem slabo pisala kaj...
as if.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
*dišeče svečke
*parfumčki
*glossi
*revije
*čokoladice
*kakšni okraski
*parfumčki
*glossi