Kaj si kupite "za dušo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
za dušo, hmm.....ponavad kšnga kozmota al pa novo al pa nevem eno revijo pač k mi je ušeč, in da če sem slabe volje, da vidm kako so slabe volje šele tm u holivudu, k jih skos zasledujejo..... .......
če ne pa za dušo mi je karkol sam da mi je ušeč........najraj mam kšne nove kose oblek, al pa še posebej modnih dodatkov (uhančki, uhančki, uhančki...) pa tud kšna kopel paše z mehurčki in z ekstra dišavam.......mmmm....kr zdele bi šla.........
mi je pa ful hudo, kdaj ko sm u centru in kje okol tržnice, da si grem kupt en šopk rumenih rožic za v sobo....potem sem hapy ceu dan.......
če ne pa za dušo mi je karkol sam da mi je ušeč........najraj mam kšne nove kose oblek, al pa še posebej modnih dodatkov (uhančki, uhančki, uhančki...) pa tud kšna kopel paše z mehurčki in z ekstra dišavam.......mmmm....kr zdele bi šla.........
mi je pa ful hudo, kdaj ko sm u centru in kje okol tržnice, da si grem kupt en šopk rumenih rožic za v sobo....potem sem hapy ceu dan.......
-
mala@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
ponavadi so to kakšne malenkosti, ampak po pravici povedano, to se ne dogaja dosti, ker tisto, kar mi je všeč, kupim sproti - ponavadi nenačrtovano - in če me že slučajno "prime" kakšna evforija "a-la-neki-za-mojo-dušo" se ponavadi spomnim na tisto zadnjo novo stvar in sem srečna...
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
tole "kupovanje za dušo" bo mene uničlo,vsak teden zapravm keš za krneki,pa nj bo to magar ena nova superiorna pilca za nohte kajo nujn morem met(zakaj že?),alpa dišeče svečke,alpa že nevemkere nogavice čeprov mam sam 2 noge pa 365 dni je v letu itd.obup
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Za dušo grem na en jogging.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]