Kaj si kupite "za dušo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
klio - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- Kraj: Celje
Ko kupujem kar tako, so to ponavadi nasl. zadevice:
razne kremice za telo itd., čeprav jih mam že preveč, sam kaj, ko tak lepo zgledajo in dišijo; majčke kupim kar tako, ne da bi jih pomerla, še dobr, da jih lahk dam naprej sestri, ker si ponavadi kupim preveliko; kinder jajčko, revije; lip gloss&labello; kreme za roke. Vse čist brez veze, sam tist trenutek pač `morem` met tisto stvar.
razne kremice za telo itd., čeprav jih mam že preveč, sam kaj, ko tak lepo zgledajo in dišijo; majčke kupim kar tako, ne da bi jih pomerla, še dobr, da jih lahk dam naprej sestri, ker si ponavadi kupim preveliko; kinder jajčko, revije; lip gloss&labello; kreme za roke. Vse čist brez veze, sam tist trenutek pač `morem` met tisto stvar.
- seendrahh
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2008
- Kraj: Koper
pousod kamor grem se zaletim v torbice in čeulje-zdej že zimske ..in pa na modrce..
Ampak kamorkoli grem se vedno prvo zaletim tam
To je moja obveznost hehe .kr automatsko me povleče
Mam že tolko čevljew in modrceu da ne vem kdaj jih bom ponosila
Ampak kamorkoli grem se vedno prvo zaletim tam
To je moja obveznost hehe .kr automatsko me povleče
Mam že tolko čevljew in modrceu da ne vem kdaj jih bom ponosila
poljubci twoji u tami imaju cudnu moc .. to mi fali ;*
-
valy_baly - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2008
Pri meni so to zadnje čase majčke( trenutna obsesija), pred tem so bili salonarji, torbice, kopalke.
Imam taka obdobja, ko sem obsedena z določeno stvarjo. In občutek, ko grem v trgovino in najdem tisto nekaj- se ne da opisat Sploh kadar sem slabe volje.
Imam taka obdobja, ko sem obsedena z določeno stvarjo. In občutek, ko grem v trgovino in najdem tisto nekaj- se ne da opisat Sploh kadar sem slabe volje.
Izkušnje so najboljša šola. Samo šolnina je zelo draga( Sartre)[/i]
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
uhani, uhani.. no včasih sem bila še bokj obsedena z njimi, sedaj ko se pa še malo sama trudim izdelovati jih, mi jih pa večina v trgovinah ni všeč
sem pa tudi nora na čevlje, vendar se vedno zapičim v predrage za trenutni nakup (art*, vagabond, bronx).. tako da si fulkrat kupujem te stvari k so v outletih ful znižane al pa v hm-u in ja velikokrat potem to ne nosim
sem pa tudi nora na čevlje, vendar se vedno zapičim v predrage za trenutni nakup (art*, vagabond, bronx).. tako da si fulkrat kupujem te stvari k so v outletih ful znižane al pa v hm-u in ja velikokrat potem to ne nosim
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Moj fetiš so tud čevlji,ja.Drugač pa tudi ne morem brez da si ne bi kupile novih uhanov,majčk,nedrčkov,label,...
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Najraje kaj iz papirnice ali kako kozmetiko v lepi embalaži.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov