Kaj si kupite "za dušo"?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
hehe....ko sem za kaj vesela...al pa mi kaj uspe...si pol mislim da si nekaj pa res zaslužim in mi ponavadi ni škoda denarja za to. to pa je ponavadi kakšna cotka.al pa ličilo...tudi nakit...hehe včasih pa kak okrasek za sobo...
-
cool_chick - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
ko si kupim kos oblačila definitivno nahranim svojo dušco(:
priporočljivo je jesti 5 malih obrokov na dan...torej..vse za zdravje
lp
priporočljivo je jesti 5 malih obrokov na dan...torej..vse za zdravje
lp
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Za mojo dušco...Ah...
Takrat ko kupujem izključno za svojo dušco, si kupim kaj dragega (beri: dragega za moje pojme...
Recimo kšn prfum za 50 € (drgač pustim, da mi dragi kupuje dišave...po moji izbiri), recimo od Diorja tist obesek, ki je u bistvu lipglos, je biu 40 €...Al pa kšno drago torbico al pa kej...
U glavnem kaj takega kar ni življensko nujnega, in je u bistvu že preseravanje...Ampak za "kupovanje za dušo" gre zgolj takrat ko imam u službi slab dan al pa sem blazno slabe volje in "rabim" razvajanje same sebe
Takrat ko kupujem izključno za svojo dušco, si kupim kaj dragega (beri: dragega za moje pojme...
Recimo kšn prfum za 50 € (drgač pustim, da mi dragi kupuje dišave...po moji izbiri), recimo od Diorja tist obesek, ki je u bistvu lipglos, je biu 40 €...Al pa kšno drago torbico al pa kej...
U glavnem kaj takega kar ni življensko nujnega, in je u bistvu že preseravanje...Ampak za "kupovanje za dušo" gre zgolj takrat ko imam u službi slab dan al pa sem blazno slabe volje in "rabim" razvajanje same sebe
-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
Zame je za dušo vse, kar mi ni nujno potrebno. To so največkrat kakšni modni dodatki. Nazadnje sem si tako kupila obroč za v lase. Itak da bi preživela brez, samo sem bila pa dobre volje, ko sem si ga kupila
Za kozmetiko pa jaz pravim, da mi je potrebna, čeprav kupim cel kup stvari, brez katerih bi komot preživela. To so samo izgovori Tako da v bistvu je tudi to za dušo
Ku sem zablodla
Za kozmetiko pa jaz pravim, da mi je potrebna, čeprav kupim cel kup stvari, brez katerih bi komot preživela. To so samo izgovori Tako da v bistvu je tudi to za dušo
Ku sem zablodla
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]