Kaj počnem ta trenutek?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
se odločam al naj oblečem za vn dolge bele hlače in črno majčko al črno mini krilo in belo majčko .. če oblečem hlače lahko dam telefon, denar, cigarete v žepe kar mi je bolj praktično, če oblečem krilo rabim torbico ki je ne maram nosit s sabo .. če oblečem krilo, moram obut japonke, zraven hlač lahko dam superge kar je bolj komot za na šagro ... ampak v krilu se boljše počutim jaaaooo, pravijo da smo tehtnice neodločne in da vsako odločitev pretehtamo, ampak to da se ne morem odločit kaj naj oblečem je pa že preveč
Let's swim to the moon .....
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
guncam se na stolu v sluzbi ,mezikam ker me ze tok bolijo oci k skos bulim v racunalnik in razmisljam kaj bo z mojim faxom...
-
Libido. napisal/-a:se odločam al naj oblečem za vn dolge bele hlače in črno majčko al črno mini krilo in belo majčko .. če oblečem hlače lahko dam telefon, denar, cigarete v žepe kar mi je bolj praktično, če oblečem krilo rabim torbico ki je ne maram nosit s sabo .. če oblečem krilo, moram obut japonke, zraven hlač lahko dam superge kar je bolj komot za na šagro ... ampak v krilu se boljše počutim jaaaooo, pravijo da smo tehtnice neodločne in da vsako odločitev pretehtamo, ampak to da se ne morem odločit kaj naj oblečem je pa že preveč
bele hlace in crno majcko
-
ja pa ce hoces bit sexy mas se vedno lahko petke
-
hmmmm ce je veselica bos pa lahko do riti od blata pospricana....
sporoc za majcko
sporoc za majcko
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
ehh sm bla že na veselici parkrat v taistih belih hlačah .. prišla domov polita od črnega vina, blatna do riti, da se sploh ni poznalo da so ble hlače kdaj bele ... in je še vedno šlo vse dol, še vedno so lepe bele tko da moje bele hlače s širokimi žepi - forever!
zdej smo pa OT, pa bi blo to bolj pametno prestavit v klepetalnico
zdej smo pa OT, pa bi blo to bolj pametno prestavit v klepetalnico
Let's swim to the moon .....
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Poslušam muziko, malo pospravljam, pol grem pa pasto delat.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
delam pa razmisljam kaj bo z mojim faksom...
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Delam,delam in še enkrat delam do 22h,pa razmišljam zakaj folk oddaja stanovanja pol k ga pa kličeš se pa noben ne javi,al pa še huj prekinja ti in to že ceu dan,pa ne da bi bla zatežena,ampak tko pokličem na vsake dve uri ampak NIČ
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]