Kaj počnem ta trenutek?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
par minut nazaj se fantu pospravila celo sobo...kmalu bo spet raztur pa preoblekla sem mu posteljo...sedaj pa malo gledam forume...pol pa tušek...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:46, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Poslušam musko, ga pogrešam (očitno slepo čakam, da pride, čeprav vem, da ima turnir), brskam po forumu... Ne zmorem več, ker me oči pečejo od jokanja
Worship me or walk away.
-
princeskaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2008
delam... in mislim nanj
What's the craziest thing you've done lately?
-
smrkolinka - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 4. 2008
- poslušam ene nove komade k sm jih dubla pa čakam da grem delat
- Vivien
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ta trenutek pa jaz želim, da ne bi obstajal.
Mislim namreč na stvari, ki so odločilne za mojo prihodnost, od moje odločitve bo odvisna moja sreča v ljubezni, moja volja, skratka vse. Razpeta sem med dvema zelo zapletenima odločitvama.
Ta trenutek se sprašujem zakaj je moralo do tega priti, a odgovora jasno od nikoder.
Prav ta trenutek pa si želim, da bi imela ob sebi koga zanesljivega in razumevajočega, da bi mu zaupala svoje težave, a ta oseba je za nekaj časa odsotna.
Drugače pa se tale trenutek jezim, ker bi se mogla učiti za izpite in mi zaradi osebnih problemov to ne uspe.
Mislim namreč na stvari, ki so odločilne za mojo prihodnost, od moje odločitve bo odvisna moja sreča v ljubezni, moja volja, skratka vse. Razpeta sem med dvema zelo zapletenima odločitvama.
Ta trenutek se sprašujem zakaj je moralo do tega priti, a odgovora jasno od nikoder.
Prav ta trenutek pa si želim, da bi imela ob sebi koga zanesljivega in razumevajočega, da bi mu zaupala svoje težave, a ta oseba je za nekaj časa odsotna.
Drugače pa se tale trenutek jezim, ker bi se mogla učiti za izpite in mi zaradi osebnih problemov to ne uspe.
-
Michael - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 9. 2004
Vse je tocno tako kot mora biti. Nikoli ni tako dobro, da nebi moglo biti se bolje in nikoli tako slabo, da nebi moglo biti se slabse tko, da glavo pokonc pa v boj za novo zmago
Jaz se pa odvravljam dol iz foruma pa se kr naprej klikam po temah, ajoj ajoj.
Jaz se pa odvravljam dol iz foruma pa se kr naprej klikam po temah, ajoj ajoj.
Gone
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]