Kaj počnem ta trenutek?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
se sekiram ker se nisem ucila, po smsih se s fantom menim kdaj grem na fitnes, med tem sem odpisala na temo testiranje na zivalih, sedaj pa si istocasno brisem nos in razmisljam da mi bo zmanjkalo robckou...
-
Inčaa - Debatorica
- Na forumu od: 26. 11. 2007
trpim zaradi neznosnih krčev, ki trajajo že celo večnost in jih nobena tableta ne prežene in razmišljam, kako bomo danes z mojimi babnicami po dolgem času spet malo žurale
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Grickam zeleno solatko brez kisa, brez olja in brez soli - solatka z vsem tem je fuj. Zraven pijem že nekaj ur postan bejbi čaj iz šalce, ki sem jo nekaj časa ukradla fantu, čeprav sem mu jo dve leti nazaj ravno jaz podarila za novo leto, v levem področju zornega kota se mi nahaja slika enih izpiskov, ki sem jih pridno delala včerajšnji večer in jih bom še bolj pridno nadaljevala danes, izpisala sem si urnik knjižnice, da ne bom jutri spet zastonj štorkljala v center mesta in tam odkrila, da nimajo odprto (gosh, sovražim to!)... Nasplošno čudno uživam v tem deževju in sivem vremenu.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Čepim za kišto, iščem kake dobre house komade, najbolj važno je to, da NE delam tisto kar bi morala.
Okej zdej grem pogledat v hladilnik v upanju, da mi bo kaj zadišalo, pol pa se reees spravim k delu.
(Čez 10min si bom pa že itak pomoje naštelala en film na računalnik, pa bo to to. )
Okej zdej grem pogledat v hladilnik v upanju, da mi bo kaj zadišalo, pol pa se reees spravim k delu.
(Čez 10min si bom pa že itak pomoje naštelala en film na računalnik, pa bo to to. )
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov