namakam n-to filter vrečko čaja v vreli vodi in probam odmislit bolečino, poslušam full dober komad in premišljujem o bivšem oz. o koncu najinega razmerja.
Čakam, da me prime volja za učenje, razmišljam tudi o tem, da bi se mogoče spravla spat, ker ta dan končujem bolj slabe kot dobre volje.
...In to zadnje od Veerle, čeprav bi že biu čas, da odmislim vse skupaj.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Delam čistko v omari, pospravljam poletne stvari in delam prostor za debelejše jope, pospravljam poletne čevlce in vn vlečem ta zaprte, zravn pijem kavico in vsake tok poklikam forum.
Na strani kupid.com se znašam nad obupanci, ki v rubriko Hot or Not dajejo slike, da jih ljudje lahko ocenjujejo, in pol vse ocenim z 1. Tudi tiste luštne, ki jih pa tako dolgo klikam, da jim zbijem oceno.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Iščem kakšne uporabne skripte/vaje/vprašanja na netu, ki bi mi koristile za naslednji izpit + se psihično pripravljam na začetek učenja + mislim nanj, ki je (ubogi) bolan. Zraven pa razmišljam, kako naj si organiziram jutrišnji dan, da mi bo zneslo naredit vse, kar morem.