kaj ne gre skupaj (:
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 166 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Alkohol in jaz.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
ženske in Uggice
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
black_ariella - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2010
moški + tangice
moški + oprijete usnjene hlače
moški + pobrite/zdepilirane noge (ok, če je to nujno zarad športa, je druga stvar...)
ženske + cunjice, ki so jim za par številk premajhne, pa se vseeno stlačijo vanje
moški + oprijete usnjene hlače
moški + pobrite/zdepilirane noge (ok, če je to nujno zarad športa, je druga stvar...)
ženske + cunjice, ki so jim za par številk premajhne, pa se vseeno stlačijo vanje
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
v-e-s-n-a napisal/-a:zenska in obrita glava (moja sosolka je to 1x nardila......meni osebno je izgledala grozno!!!)
Cela glava? Jaz imam en del za levim ušesom zabrit. Sem se pa šla enkrat nekaj stavit in če bi izgubila stavo bi si morala celo glavo obrit

Let's swim to the moon .....
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
celo glavo si je obrila ja
verjetno se ji ni dalo več las prat, al kaj jaz vem.
Drugače pa mi ne gre skupaj:
- npr: pikčasta majca in kariraste hlače
- ameriški zajtrk: arašidovo maslo in marmelada....vedno znova se sprašujem, kako lahko kaj takega jejo
- temperature blizu nule, pa vidiš punco, z eno samo majčko in ledr jakno čez (ki ji sega malo nad pas...)

verjetno se ji ni dalo več las prat, al kaj jaz vem.
Drugače pa mi ne gre skupaj:
- npr: pikčasta majca in kariraste hlače

- ameriški zajtrk: arašidovo maslo in marmelada....vedno znova se sprašujem, kako lahko kaj takega jejo
- temperature blizu nule, pa vidiš punco, z eno samo majčko in ledr jakno čez (ki ji sega malo nad pas...)
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Libido. napisal/-a:v-e-s-n-a napisal/-a: - temperature blizu nule, pa vidiš punco, z eno samo majčko in ledr jakno čez (ki ji sega malo nad pas...)
mene kar zabolijo ledvice ko vidim kaj takega
Meni se pa spočijejo oči

Pa pomislim, spet bo ena po nepotrebnem v vrsti pri zdraniku.

-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
kruta realnost pa je, da sem pol jst vsa smrkava in bolana (pa ne hodim taka okol), una pa zdrava k ribica 

Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
v-e-s-n-a napisal/-a: - ameriški zajtrk: arašidovo maslo in marmelada....vedno znova se sprašujem, kako lahko kaj takega jejo
WTF. Marmelada + arašidovo maslo gresta ful dobro skupaj, enako arašidovo maslo pa nutela pa arašidovo maslo pa marmelada na burek al pa na sirov tovst. Da se ne boš vedno znovala spraševala, kako lahko kaj takega jedo, ti js povem, da zato ker jim paše mešanica okusa - oziroma nam, sej tega ne jedo izključno Američani. Sej snikers je tud slano+sladko, pa rajtam da ga folk kr dosti je.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Jaz tudi, že v OŠ sem za zajtrk pogosto jedla arašidovo maslo & džem na kruhu / prepečencu... pa npr. arašidovo maslo & banana tudi super pašeta skupaj (saj veste, to je baje že Elvis Presley najraje jedel)
Pa Snickers namaz je bil eden mojih najljubših, ampak so ga žal nehali izdelovat - tko da za prvo silo je tudi kombinacija arašidovega masla in nutele dobra
Meni se je bolj nenavaden zdel nizozemski zajtrk - oni pa kruh namažejo z navadnim maslom in ga posujejo s čokoladnimi mrvicami... ampak je tudi to presenetljivo okusno:P
-------
- knjižnica oz. čitalnica in neprekinjeno glasno dretje / klepetanje / režanje

Pa Snickers namaz je bil eden mojih najljubših, ampak so ga žal nehali izdelovat - tko da za prvo silo je tudi kombinacija arašidovega masla in nutele dobra

-------
- knjižnica oz. čitalnica in neprekinjeno glasno dretje / klepetanje / režanje
Prvi neprebran prispevek • 166 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]