KAJ NAPIŠETE NA RAZGLEDNICO?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Napišem neki po navdihu trenutne inspiracije.
Kej kar se je dogajalo na potovanju, kako se mamo, kako je vreme, kak smešen pripetljaj (lani sva s prjatlco pisali v zadnjih minutah preden sva šli žurat in napisali neki na način: Prelepe pozrave iz še lepše Prage vam pošiljata lepi, z lepimi Urugvajci obdani, T&N ).. Za določene, ko ne vem, kaj napisat pa pač "Lp it sončnega/lepega xyz".
Kej kar se je dogajalo na potovanju, kako se mamo, kako je vreme, kak smešen pripetljaj (lani sva s prjatlco pisali v zadnjih minutah preden sva šli žurat in napisali neki na način: Prelepe pozrave iz še lepše Prage vam pošiljata lepi, z lepimi Urugvajci obdani, T&N ).. Za določene, ko ne vem, kaj napisat pa pač "Lp it sončnega/lepega xyz".
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Hotty - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2006
- Kraj: ...home...
Midva z dragim sva letos pošiljala kartice tako, kot mms, samo da jih pošlješ na mobitelov mail oni jih sprintajo pa pošljejo pač kamor napišeš naslov. Letos sva bila na Santoriniju in moj dragi me je slikal ko sva najela avto, za volanom. In ker sem pred dvema letoma imela v grčiji, ko sem delala prometno nesrečo z najetim avtom (sem "povozila" zid od ene oštarije, ampak to je že druga zgodba ) je na kartico napisal, poglejte grki mi še posodijo avto pa dovolijo vožnjo po njihovih cestah
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
Jaz se ponavadi napisala lepe pozdrave iz.... pa še kej dodala kako je tm pa itd bližnjim frendicam pa sem ponavadi napisala kot neko pismce, pač mal povedla kak je tm, pa kaki so tipčki in tko letos pa sploh nisem pisala razglednic iz morja, rekla sem sicr, da jih bom, pa se mi ni dalo...pa pol nisem nič.
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Zlo redko kdaj pišem razglednico.Če že pol samo prejmi lepe pozdrave iz... lupčka M.Drgač pa so mi ljubši sms,mms-i pa kakšno sliko,da pošlješ na mail..Napišem pa tud podobno.
Zadnjič spremenil Maudisa, dne 16. Jul. 2007 12:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Yanc - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
V soboto sem dobila najboljšo kartico na svetu. V obliki križanke...noro dobra ideja..pač križanka je bila taka za rešit in pol ko si jo rešil si po številkah dobil imena tistih ki so jo poslali. Lušno
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
choco.cat napisal/-a:Jaz pa ne maram teh verzov in rim Pošljem lepe pozdrave, odvisno komu pišem, še dodam kak stavek in je to to. Ne kompliciram
meni pa s ene zdi kompliciranje, ampak dokaz da se je nekdo res potrudil, ap je izviren itd itd.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
urshaster - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
- Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D
učash napišem kaj dogjaja, učas pa kakšn tak verz, učas pa sam sms pošlem če se m ne da pisat
letos sm frendu napisala : lep pozdrau z jadrana, kjer je voda slana v vodi so kiti na plaži pa debele riti pa mi po sms pošle hvala za razglednco sm se res nasmeju k na pru stran nj bi ble pa ženske k nj bi riti kazale jest pa nč dojela
letos sm frendu napisala : lep pozdrau z jadrana, kjer je voda slana v vodi so kiti na plaži pa debele riti pa mi po sms pošle hvala za razglednco sm se res nasmeju k na pru stran nj bi ble pa ženske k nj bi riti kazale jest pa nč dojela
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
jaz ponavad za vsakega nekaj drugega napišem... odvisno komu je namenjeno... recimo moj si je letos izmislo neke...
na plaži ležim,
si živce s pivcem hladim,
da te čez leto lažje trpim
če pa ne vem kaj komu napisat pa napišem sam sončne pozdrave iz (vročega, mokrega, vetrovnega) lepega XY.
na plaži ležim,
si živce s pivcem hladim,
da te čez leto lažje trpim
če pa ne vem kaj komu napisat pa napišem sam sončne pozdrave iz (vročega, mokrega, vetrovnega) lepega XY.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Jest zmer kakšne funny stavke napišem...recimo ena takih izjav je, da je na plaži čist preveč sonček za take albine kokr sem jest..(ker sem bolj jogurt kot pa čokolada )
Pol pa še kaj narišem in to je to!
Pol pa še kaj narišem in to je to!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov