KAJ NAPIŠETE NA RAZGLEDNICO?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Lil`Kitty* - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2007
Takšnih in podobnih verzov več sploh ne pišem, ker sem to pisala, ko sem bila v oš. Letos sicer ne grem na morje, drugače pa sem vsako leto napisala lepe pozdrave iz_______ (ime kraja), pa je to to. Zadnjih nekaj let več sploh nisem pošiljala razglednic, ker se mi ni dalo...
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
mah tiste fore pozdrve iz tam pa tam je že izrabljena jaz ponavadi kaj spesnim...pač se v tistem trenuku zmisnem
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
butterflychek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2007
Ponavadi pošljem razglednico svojim domov, najboljši prijateljici... to je pa tudi vse..
Nanjo pa ne pišem nič posebnega, domačim pošljem lep pozdrav, prijateljici pa še kej zanimivga povem/napišem...
Nič izvirnega, nobenih verzov,itd...
Drgač pa zadnje tri leta nisem nič pošiljala razglednic, ampak mam digitalca s sabo, pa kej poslikam, pa pošljem na mail..
Nanjo pa ne pišem nič posebnega, domačim pošljem lep pozdrav, prijateljici pa še kej zanimivga povem/napišem...
Nič izvirnega, nobenih verzov,itd...
Drgač pa zadnje tri leta nisem nič pošiljala razglednic, ampak mam digitalca s sabo, pa kej poslikam, pa pošljem na mail..
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
ponavad samo Lep pozdrav iz.... če pišemo sorodnikom ki jih niti ne maramo. drugač prijateljem in bljižnim sorodnikom pa spesnimo kake rime, mal za hec
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Ma letos se mi tistim "obveznim" naslovnikom ni lubil kej preveč nakladat, zato sm napisala samo: Prejmite lepe pozdrave iz sončnega Krfa..
Fantu pa moji bf sm pa: Prejmi lepe pozdrave iz kraja, kjer sonček nagaja .
Fantu pa moji bf sm pa: Prejmi lepe pozdrave iz kraja, kjer sonček nagaja .
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jochie napisal/-a:prijateljem: yebi se, jst se tut!
domov in sorodnikom: zmanjkuje gnarja, št. mojega TR je xxxxxx!
Jaz pa se vedno pisem razglednice. Sicer ne z morja, ker grem vedno v Porec, ampak grem tud vsako leto se poleg morja kam (lani npr. Amsterdam) in potem od tam pisem. Napisem pa kaj smesnega in v povezavi z dogajanjem.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js sm bla od vedno ekspert za pisanje razglednc ...
U tist mejhn kvadratk sm uspela stlačt cele zabauno-humoristično-potopisne romane, use nakranclala in pobarvala, pol sm pisala pesmce, k so se seveda navezvale na dogajanje, zmer sm se spomnla kšnih izvirnih dodatkou itd.
In prejemniki so bli zmer naudušeni nad poslanim, kr sm jih baje vedno nasmejala in so šle moje kartice na posebna mesta, hihi .
So bli cajti, k je blo treba spisat tut do dvejst kartic in je biu to že ceu projekt, sčasoma se je število zmanševalo, zdej pa pošlem res sam še parim osebkom. Potrudm se pa še vedno. In mam tut še vedno raj kartice kt pa sms-e, mms-e in podobno. Telefonska sporočila majo omejen "rok trajanja", kartica je pa večen spomin (plus fotka) in men osebno je res lepo po desetih letih brskat po useh tistih razglednicah in brat razno razne bedarije
U tist mejhn kvadratk sm uspela stlačt cele zabauno-humoristično-potopisne romane, use nakranclala in pobarvala, pol sm pisala pesmce, k so se seveda navezvale na dogajanje, zmer sm se spomnla kšnih izvirnih dodatkou itd.
In prejemniki so bli zmer naudušeni nad poslanim, kr sm jih baje vedno nasmejala in so šle moje kartice na posebna mesta, hihi .
So bli cajti, k je blo treba spisat tut do dvejst kartic in je biu to že ceu projekt, sčasoma se je število zmanševalo, zdej pa pošlem res sam še parim osebkom. Potrudm se pa še vedno. In mam tut še vedno raj kartice kt pa sms-e, mms-e in podobno. Telefonska sporočila majo omejen "rok trajanja", kartica je pa večen spomin (plus fotka) in men osebno je res lepo po desetih letih brskat po useh tistih razglednicah in brat razno razne bedarije
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
ErzulieNo6 - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2007
Ufff moje kartice so tudi pobarvane, prelepljene etc...
Prov uzivam v tem, vse opisem...
Prov uzivam v tem, vse opisem...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov