Kaj cosmo dekle MORA imeti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Eni ste spregledali namen prvega posta
Meni se zdi ideja o pijači Cosmopolitan res lušna. Pa kozarček res kakega lepega kupte
Drugače pa bi jaz kupila še rokovnik, morda denarnico, če ima staro, kak obesek za na kluče al pa verižico, pa kako pecivo spečte in zapakirajte v eno lepo embalažo, morda še kak okvir za sliko... vrjetno bo število malenkosti odvisno od kolko vas je v projektu? Pa če je že tko obsedena s cosmom ji kupte kako vrečko iz naravnih materialov za nakupovanje
Meni se zdi ideja o pijači Cosmopolitan res lušna. Pa kozarček res kakega lepega kupte
Drugače pa bi jaz kupila še rokovnik, morda denarnico, če ima staro, kak obesek za na kluče al pa verižico, pa kako pecivo spečte in zapakirajte v eno lepo embalažo, morda še kak okvir za sliko... vrjetno bo število malenkosti odvisno od kolko vas je v projektu? Pa če je že tko obsedena s cosmom ji kupte kako vrečko iz naravnih materialov za nakupovanje
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
* ogromno denarja za ličila in oblačila
* osladnega fanta - copato, ki prenaša njene muke in posluša vzdihovanje ob menstrualnih bolečinah
* slabo izkušnjo z vsaj eno dieto
* biti mora na tekočem z nepomembnimi trači
* ne zna povedati nič o aktualnih stvareh
* IQ obvezno pod 100
* osladnega fanta - copato, ki prenaša njene muke in posluša vzdihovanje ob menstrualnih bolečinah
* slabo izkušnjo z vsaj eno dieto
* biti mora na tekočem z nepomembnimi trači
* ne zna povedati nič o aktualnih stvareh
* IQ obvezno pod 100
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Slamo v glavi ...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
sui napisal/-a::eek: a je to posmehovanje reviji Cosmopolitan??
Ne, to je posmehovanje uporabnicam foruma, ki s(m)o očitno vse popolne .. Če si malo prebereš teme na forumu (npr. lahko začneš kar s temo Kako velike imajo vaši lubčki) ti bo takoj vse jasno
Let's swim to the moon .....
- fatima
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
- Kraj: Novo mesto
*hox* napisal/-a:BiaBia napisal/-a:In hvala tut vsem ostalim, ki se ne morejo upreti in so kljub temu, da so same bralke cosmota, označile za plehke, neumne in kuraste.
Če sodelujemo na Cosmo forumu, to še ne pomeni, da ga tut beremo.
iz tega razloga predvidevam, da nastanejo butaste izjave
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov