kaj bi rade bile v naslednjem življenju in zakaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
greyangel napisal/-a:Hmmm...u bistvu ne bi rada živela kaj drugače kot pa sedaj......bla bi jaz-še 1X
same. Še 1x jst vse isto...neb nč spreminjala
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hehe, evo lih zadnje dni sem neki razmišlala, kaj bom bla v naslednjem življenju.. Oz. kaj bi rada bila, če bi lahko zbirala... Pa se nekak še nisem čisto odločila, kaj bi 100% rada bila...
Edin en preblisk mam zdejle, da bi bla mogoče moškega spola, da bi še mal drugo plat življenja izkusila.. Oz. bi vidla, kaj je drgač, kako je žvet z unim bingljom pa tko..
Hm, definitivno pa ne bi bla še 1x jst, pa ne zato, ker si ne bi bila všeč, al pa ker mi moje življenje ne bi bilo všeč, ampak zato, ker bi rada doživela še kej drugega, drugačnega.. (npr. če bi skočila z bungee-jem, pa bi mela pol možnost še 1x skočit z bungee-jem al pa namest tega probat še kako je skočit s padalom, bi izbrala padalo, pa bi vidla kak je feeling tam.. da bi vidla, če je uno tut tok hudo k bungee)
Edin en preblisk mam zdejle, da bi bla mogoče moškega spola, da bi še mal drugo plat življenja izkusila.. Oz. bi vidla, kaj je drgač, kako je žvet z unim bingljom pa tko..
Hm, definitivno pa ne bi bla še 1x jst, pa ne zato, ker si ne bi bila všeč, al pa ker mi moje življenje ne bi bilo všeč, ampak zato, ker bi rada doživela še kej drugega, drugačnega.. (npr. če bi skočila z bungee-jem, pa bi mela pol možnost še 1x skočit z bungee-jem al pa namest tega probat še kako je skočit s padalom, bi izbrala padalo, pa bi vidla kak je feeling tam.. da bi vidla, če je uno tut tok hudo k bungee)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
nevem kaj bi bla......res ne morem se odločit....kar človek bi bla
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Pojma nimam! mislm, da bi bla še 1x ženska, ampak ne jst zato da bi blo mal drgač... al pa bi bla tip... ma ne vem
The key is, never stop doing what you love!
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Če bi še enkrat živel, bi živel kot sem živel: ne pritožujem se nad preteklostjo in ne bojim se prihodnosti. [b][b]Michel Eyqnem de Montaigne[/b][/b]
In se čist strinjam s tem
In se čist strinjam s tem
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- šila
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2007
- Kraj: Domžale
ok...sej je stara tema, ampak.. , kdo vam pa bran, da to ne bi mogle bit že zdaj. halo? (iz tega so izuzeti tisti,ki bi bili radi delfini, ipd...) Zakaj pa ne bi bla bogata že v tem življenju. Pa imela že v tem življenju čist hudo bogatga tipa,ki bi imel velkega k..., kdo vam brani, da bi živeli na Beverly Hillsu, pa nikjer ne piše,da se ne moreš "spremenit" v moškega (npr. Salome)
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 21:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov