Kaj bi, pa se ne upaš?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Rada bi pa ne upam;
- sla studirat v tujino .. bolj se gre tukaj za financne tezave
- zelim si tudi naredit si tattoo ampak glede na to da se moje zelje velikokrat kar obrnejo ne vem ce je to dobra odlocitev. Moram pa reci, da sem se vedno blazno zadovoljna s pirsingom v popku (ga imam 5 let).
- sla studirat v tujino .. bolj se gre tukaj za financne tezave
- zelim si tudi naredit si tattoo ampak glede na to da se moje zelje velikokrat kar obrnejo ne vem ce je to dobra odlocitev. Moram pa reci, da sem se vedno blazno zadovoljna s pirsingom v popku (ga imam 5 let).
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Hm ... eno je bungee, ampak to si bom pomoje upala it (sam se morm enkrat res odločit za it), drugo je, da bi začela mau skakat z bordom, kar še zbiram pogum, dala bi si pirsing v ustnco, k bi ga ful mela, sam ne upam, k bi mi zobe uniču ...
Jaa, pa tole bi tut. Sam ne na Havaje oz. če že na kak bl odročen del, ne tja k so polni stolpnic in podobnega ... Bi šla pa km na kšne otočke, nekam ven iz Evrope v mau bl easygoing kraje pa ob morju, nekam kjer bi se dal surfat
Pa šla bi bordat dol z enga vrha na Aljaski, k more bit pomoje nor filing, pouhn snega pa to .. Sam to pa tut če bi upala, ne znam dost dobr bordat, da bi cela dol pršla.
Aloha napisal/-a:Spokala najbl nujno in po principu "znajdi se kakor veš in znaš" šla (probat) žvet na Havaje. Sama, kakopak.
Jaa, pa tole bi tut. Sam ne na Havaje oz. če že na kak bl odročen del, ne tja k so polni stolpnic in podobnega ... Bi šla pa km na kšne otočke, nekam ven iz Evrope v mau bl easygoing kraje pa ob morju, nekam kjer bi se dal surfat
Pa šla bi bordat dol z enga vrha na Aljaski, k more bit pomoje nor filing, pouhn snega pa to .. Sam to pa tut če bi upala, ne znam dost dobr bordat, da bi cela dol pršla.
Zadnjič spremenil miikena, dne 20. Apr. 2009 22:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Full bi se rada enkrat našemila v kakšno šolarko in mu zaplesala striptiz.. Ampak, nimam jajc!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
se prebarvalana rjavo
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
^točn tko. sm hotla napisat da jz si pa ja vse upam
ampk ne, glede frizur pa barve sm pa že od skos na eni isti ravnini, ker al me zajebejo in pridm vn rdeča al pa zlatkasto oranžna ...pa mam še travme od učas k sm mela ful goste lase in so me stalno zajebal, zdj sicr nimam več, mam lepe (se morm pohvalt)pa lih prou valovite pa z leskom ap vse...samo barvo hočm sprement pa bo ok,pa nimam jajc, ker noben nima pojma.
ampk ne, glede frizur pa barve sm pa že od skos na eni isti ravnini, ker al me zajebejo in pridm vn rdeča al pa zlatkasto oranžna ...pa mam še travme od učas k sm mela ful goste lase in so me stalno zajebal, zdj sicr nimam več, mam lepe (se morm pohvalt)pa lih prou valovite pa z leskom ap vse...samo barvo hočm sprement pa bo ok,pa nimam jajc, ker noben nima pojma.
-
Schmetterling - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Vpisala bi se v glasbeno šolo.
Izdala bi zbirko vsesorte pesmic in poezij, k jih pišem že pol lajfa.
Mela bi svojo znamko domaših slaščic, ker to tkoooo rada delam.
pa še kej bi se najdl...
oh ja, dream on
Izdala bi zbirko vsesorte pesmic in poezij, k jih pišem že pol lajfa.
Mela bi svojo znamko domaših slaščic, ker to tkoooo rada delam.
pa še kej bi se najdl...
oh ja, dream on
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
- na mrtvo premlatla fotra, ker je manipulatorski prasec in žival, ki mi že cel lajf otežuje čist vse, kar delam in za kar se trudim
- poljubila bivšega sošolca, ki najbrž niti ne ve, da obstajam
- kr snela kakšnega tipa na kakšni zabavi-"Samantha style" (sex v mestu)
- si pobrila glavo na nulo
- vzela nahrbtnik najnujnejših stvari in šla živet v New York
- skočila z bungee jumpingom
- se šla vozit z avtom, pa nimam izpita
- čisto spremenila stil oblačenja(sam je bl problem v financah)
- poljubila bivšega sošolca, ki najbrž niti ne ve, da obstajam
- kr snela kakšnega tipa na kakšni zabavi-"Samantha style" (sex v mestu)
- si pobrila glavo na nulo
- vzela nahrbtnik najnujnejših stvari in šla živet v New York
- skočila z bungee jumpingom
- se šla vozit z avtom, pa nimam izpita
- čisto spremenila stil oblačenja(sam je bl problem v financah)
I am not an enigma, just a contradiction!
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
naredila enga bejbija z mojim dragim (želja je pri obeh velika, sam moje šolanje še ni zaključeno)
si naredila tattoo (želja že več kot 7 let in mislm da zdej si jo pa res že zaslužim)
si naredila tattoo (želja že več kot 7 let in mislm da zdej si jo pa res že zaslužim)
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
- christianna cruz
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- pirs v jezik
- tattoo
- nekomu povedla kok ga nemorm več vidit in slišat...
- nekomu povedla kolko mi pomeni...več kot si misli najbrž...
- šla na dopust nekam daaaaaaleč in čisto sama
- si pobarvala lase na svetlo , ali pa na črno....v glavnem - do konca
that's it
in ja, šla do šefa in mu povedla, da se poslavljam, da ni za živet v taki firmi...
- tattoo
- nekomu povedla kok ga nemorm več vidit in slišat...
- nekomu povedla kolko mi pomeni...več kot si misli najbrž...
- šla na dopust nekam daaaaaaleč in čisto sama
- si pobarvala lase na svetlo , ali pa na črno....v glavnem - do konca
that's it
in ja, šla do šefa in mu povedla, da se poslavljam, da ni za živet v taki firmi...
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
- dala enga tipa na FB ubistvu bi rada sam mal slikce prečekirala, da vidm kaj se mu kej dogaja u lajfu pa tko, mogoče bi ga še mal pozdravla, ker bi najbrž s stola padu, ker mu neb blo jasn kako sem ga najdla.. Sam to bi še ene par stvari za sabo potegnil, tko da ga ITAK nam dodala, ker mam (še) dost soli u glav
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
* šla se vozit z motorjem (me fant že dolgo prepričuje)
* spakirala kovčke, fanta pod roke in kar šla nekam po svetu, tam živela, našla stanovanje, službo...
* spakirala kovčke, fanta pod roke in kar šla nekam po svetu, tam živela, našla stanovanje, službo...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Vidim , da vas je veliko, ki bi kar spakirale in odšle nekam daleč.
No, tudi jaz bi to naredila. Šla nekam v eksotične kraje, se preživljala s turisti,živela na easy, tam, kjer ni zime
Ampak, v realnosti je tu moja družina, ki bi jo čisto preveč pogrešala.
No, tudi jaz bi to naredila. Šla nekam v eksotične kraje, se preživljala s turisti,živela na easy, tam, kjer ni zime
Ampak, v realnosti je tu moja družina, ki bi jo čisto preveč pogrešala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov