Kaj bi, pa se ne upaš?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Uf, js bi ful stvari nardila, če bi mela pogum!
- njegovmu fotru bi rekla nej se neha obnašat k en kreten oz. da JE kreten (to sigurno spada pod prvo točko)
- določenim ljudem, ki mi nakravžlajo živce, bi povedala par močnih u faco, sam k me omejuje moja "bodi tiho, lepo se obnašaj" vzgoja, če pa že to storim kljub vsemu mam pa potem kljub olajšanju tisto fakin slabo vest, da sm preveč zinla
- šla na kak plesni tečaj
- se prijavla na Milijonarja (ko je še bil na sporedu)
- šla na kako avanturistično potovanje
- njegovmu fotru bi rekla nej se neha obnašat k en kreten oz. da JE kreten (to sigurno spada pod prvo točko)
- določenim ljudem, ki mi nakravžlajo živce, bi povedala par močnih u faco, sam k me omejuje moja "bodi tiho, lepo se obnašaj" vzgoja, če pa že to storim kljub vsemu mam pa potem kljub olajšanju tisto fakin slabo vest, da sm preveč zinla
- šla na kak plesni tečaj
- se prijavla na Milijonarja (ko je še bil na sporedu)
- šla na kako avanturistično potovanje
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Josephina napisal/-a:prepisala v maribor.
Do it, girl!
Bila bi nagajiva, pa si ne upam. Bila bi spontana, pa si ne upam. Bila bi neobremenjena, pa si ne upam.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
*Lilli* napisal/-a:*poslala bi vse nekam...spraznila bančni račun, šla po njega, ga "ugrabila" in šla z njim na dooooolgo potovanje..po možnosti v Avstralijo
Enako.
^^ Pa postrigla bi se pa pobarvala, šla na tečaj orientalskega plesa, skočila s padalom, nrdila tattoo in piercing, zaigrala v kakem filmu.. pa še kr dost stvari
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Uzela par cunjic, par kremic, mačka in komp, si odklenila pot u njegovo stanovanje, počakala, da pride domou in rekla "han, jst bi tko rada delila življenje s tabo" ...
Pa je najbrž prepozn ...
Pa je najbrž prepozn ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
BaByBlu - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
- Kraj: lost
-probala plesat balet
-se naučila fotografije profesionalno
-probala v modni agenciji
-sla potovat po svetu, privlacijo me velemesta ali pa azija
-zbrala odločitev za operacijo ene zile na nogi ki me zelo moti
-nekoč bom imela eno svoje podjetje
-se naučila fotografije profesionalno
-probala v modni agenciji
-sla potovat po svetu, privlacijo me velemesta ali pa azija
-zbrala odločitev za operacijo ene zile na nogi ki me zelo moti
-nekoč bom imela eno svoje podjetje
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
se osvobodila tega čudnega stanja z enim samim (sicer bolečim) dejanjem. ampak ne upam. ko pa je toliko lažje živet v navajeni "udobnosti"
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov