Kaj bi, pa se ne upaš?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shaikica - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
- Kraj: entre amor y el odio
jst si želim:
- videti in spoznati ful sveta,predvsem Latnisko Ameriko in čimprej se odpravitii na kako potovanje
- iti v vesolje, z raketo
- izpovedati nekomu ljubenzen in ga poljubiti
- se it potapljat,v kako tropsko morje,kot je organizirano lahko s skupino d greš
- videti in spoznati ful sveta,predvsem Latnisko Ameriko in čimprej se odpravitii na kako potovanje
- iti v vesolje, z raketo
- izpovedati nekomu ljubenzen in ga poljubiti
- se it potapljat,v kako tropsko morje,kot je organizirano lahko s skupino d greš
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
se vrnila v svojo prvotno "zaradi družbenih razlogov nesprejemljivo" osebnostno stanje. ko bi mi bilo vseeno za vse in bi počela moje najbolj friki zadeve, samo zato kr mi pašejo in bi mi bilo vseeno kako drugi na to gledajo. spet bi bila jaz jaz. a si bom upala?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
* šla bi v vesolje
* en dan bi živela v vlogi angeline jolie, britney spears ali koga podobnega
* bla bi fotomodel za kakšno fajn revijo
* skočila bi s padalom z letala
sicer to niso želje, ki jih ne bi upala uresničit, ampak za prvo ni dovolj financ, za drugo ne vem, pač je nekaj takega, kar ne gre ( ), za tretjo pa ni bilo še ponudbe.. za četrto pa res ne upam, mogoče pa bo kdaj
* en dan bi živela v vlogi angeline jolie, britney spears ali koga podobnega
* bla bi fotomodel za kakšno fajn revijo
* skočila bi s padalom z letala
sicer to niso želje, ki jih ne bi upala uresničit, ampak za prvo ni dovolj financ, za drugo ne vem, pač je nekaj takega, kar ne gre ( ), za tretjo pa ni bilo še ponudbe.. za četrto pa res ne upam, mogoče pa bo kdaj
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
*Lilli* napisal/-a:*stopila do nekoga in mu izpovedala vse kar mi leži na srcu...zahtevala od njega, da naj se tudi on razjasni in na koncu dala enga velikega lupčka
*zopet stopila do nekoga (vendar tokrat ne do Njega) in ga oz. jo poslala k hudiču!
ENAKO (OBOJE!!!)!
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
- šla sama nekam na dopust ali potovanje po evropi (če že noben drug ne more it z mano), pa me je strah
- enmu povedala kaj sm nekoč čutila do njega, pa da sploh ne prenesem njegove punce, ja pa ''zlorabla'' bi ga rada, da bi blo hudo
- enmu (pa ne istemu kot prej) povedala vse kar mi leži na duši, ga vprašala par zadev, ki so ostale še nerazčiščene
- enmu povedala kaj sm nekoč čutila do njega, pa da sploh ne prenesem njegove punce, ja pa ''zlorabla'' bi ga rada, da bi blo hudo
- enmu (pa ne istemu kot prej) povedala vse kar mi leži na duši, ga vprašala par zadev, ki so ostale še nerazčiščene
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
* pustila šolo in se požvižgala na maturo in se še enkrat vpisala v 1. letnik tiste srednje šole, ki sem si jo že od nekdaj želela
* skočla s padalom
* si dala pirsing in tattoo
* šla čist brez načrtov in priprav z vlakom po evropi
* šla plavat na odprto morje, kjer veš, da je dno več sto metrov pod tabo
* enmu povedala, da ga pogrešam, kljub temu da, sovražim njegov način in dejanja
* skočla s padalom
* si dala pirsing in tattoo
* šla čist brez načrtov in priprav z vlakom po evropi
* šla plavat na odprto morje, kjer veš, da je dno več sto metrov pod tabo
* enmu povedala, da ga pogrešam, kljub temu da, sovražim njegov način in dejanja
Zadnjič spremenil Mju, dne 23. Nov. 2008 18:17, skupaj popravljeno 1 krat.
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
jst bi rada igrala.. nekje v men se skriva ta zelja pa nimam dost samozavesti.
full mi je všeč ritmična gimnastika pa mislim da sem že prestara da bi se to šla...
full mi je všeč ritmična gimnastika pa mislim da sem že prestara da bi se to šla...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
Punchee - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
- Kraj: Love RD
* se čim bolj odaljila od njega kr me ne osrečuje, a ga ljubim
* ne bi plesala z njim na maturancu
* si dobila enga uredu tipa in bla srečna do konca žiuljenja
* ne bi plesala z njim na maturancu
* si dobila enga uredu tipa in bla srečna do konca žiuljenja
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]