Kaj bi, pa se ne upaš?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
- preselitev v tujino
-piersing v popku
-mela bi kačo za domačo žival, sam bi me pol mama ubila
-skos s padalom
...hm pa bi se še kaj našlo
-piersing v popku
-mela bi kačo za domačo žival, sam bi me pol mama ubila

-skos s padalom
...hm pa bi se še kaj našlo
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
... hja, skok s padalom iz letala (tam z višine vsaj 1800m)... da prosto padaš par sekund; sicer mi je pa strašno grozen občutek prostega pada v Gardalandu
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
emanuela napisal/-a:delat tatooja.ker me je strah, da si ne bi izbrala pravega.navsezadnje ga gledaš celi life
Pa si ga dej na hrbet, pa ga boš bl malkrat vidla.

-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
včasih na faxu..ko profesor nekaj razlaga in čaka, da ga bo kdo dopolnil/odgovoril na vprašanje ful dosikrat vem odgovor, pa ga ne upam rečt kr me je strah, da vseeno ni pravilen
ta je res banalna ampak v tistih trenutkih BI/NEBI se v meni odvijajo strašni boji..
fuuul bi enkrat zategnla avto nad 180 po avtocesti pa fuuuul ne upam, kr mi je že vse nad 140 preveč..močno se bojim, da bi me zmetalo v zaščitno ograjo
mora pa bit filing!

fuuul bi enkrat zategnla avto nad 180 po avtocesti pa fuuuul ne upam, kr mi je že vse nad 140 preveč..močno se bojim, da bi me zmetalo v zaščitno ograjo

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
--učasih bi zlo rada kšnemu, k me zlo razjezi povedala par krepkih in vse, kar si mislim o njem pa si ne upam, ker se bojim, da bi mi ta oseba navedeno preveč zamerila...
--mela bi pirs v nosu, po drugi strani pa me je tega strah in nikakor ne zberem poguma ter preidem k dejanju...
--bi se peljala z letalom, vendar za to še nisem imela možnosti.. zadnje čase pa me je tudi malo ratalo strah, ko berem, kaj se vse dogaja... ko bi le mela krila, heh
še bi se našlo, vendar se trenutno ne spomnim

--mela bi pirs v nosu, po drugi strani pa me je tega strah in nikakor ne zberem poguma ter preidem k dejanju...

--bi se peljala z letalom, vendar za to še nisem imela možnosti.. zadnje čase pa me je tudi malo ratalo strah, ko berem, kaj se vse dogaja... ko bi le mela krila, heh

še bi se našlo, vendar se trenutno ne spomnim

Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
pirs v nosu dvakrat poreverjeno ne boli
drgač bi pa jaz z največjim veseljem trenutno la do nekoga ga zvlekla z postelje in začela prekleto zlo ful kričati na njega... pa ne upam...
ostale stvari pa bolj ali manj ni take da bi si nekaj želela pa ne bi upala... sem zlo impulzivno bitje, ko si nekaj zaželim grem to naredit...
drgač bi pa jaz z največjim veseljem trenutno la do nekoga ga zvlekla z postelje in začela prekleto zlo ful kričati na njega... pa ne upam...
ostale stvari pa bolj ali manj ni take da bi si nekaj želela pa ne bi upala... sem zlo impulzivno bitje, ko si nekaj zaželim grem to naredit...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
-dala bi si pris v jezik al pa pod ustnico. prvega me je strah ker ne vem kak bi bil filing met pirs v jeziku, pol zarad higiene ter ostale skrbi, tadrugi pa ne vem če bi mi pasal
-rada bi, da bi mela več jajc za določena dejanja(ker je tolk stvari, ki bi jih naredila, pa si preprosto ne upam!)
-rada bi šla med naslednjimi poletnimi počitnicami delat kot aupair v švico, pa ne vem če si upam, oz. kako bi vse skupaj potekalo

-rada bi, da bi mela več jajc za določena dejanja(ker je tolk stvari, ki bi jih naredila, pa si preprosto ne upam!)
-rada bi šla med naslednjimi poletnimi počitnicami delat kot aupair v švico, pa ne vem če si upam, oz. kako bi vse skupaj potekalo
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]