Junaki iz risank
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Ja boomerang je tv kanal (če maš siolTV ga sigurno maš, čene pa poglej). Risnake 24ur na dan
Ne na kompu imam jst druge risnake oz. animeje, take japonske z MTV-ja,italia 1,... pa v italjanščini so.
Ne na kompu imam jst druge risnake oz. animeje, take japonske z MTV-ja,italia 1,... pa v italjanščini so.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Iiiiiiiiiiiiii ŽuŽa. Kak zakon!!! Eh, vse se topim poleg. Ful me nostalgija daje zadnje dni zaradi teh risank.
Jaz ne vem - včasih sicer je kakšna ta stara na slo1. Drugače pa ne vem. Na youtube maš te risanke, jaz še nisem ogotovila kako se iz youtubea posnetki dajo na comp da bi si jih spekla.
the big red machine - ja,siol je - v dnevni sobi. V moji sobi ne
Jaz ne vem - včasih sicer je kakšna ta stara na slo1. Drugače pa ne vem. Na youtube maš te risanke, jaz še nisem ogotovila kako se iz youtubea posnetki dajo na comp da bi si jih spekla.
the big red machine - ja,siol je - v dnevni sobi. V moji sobi ne
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Omb kak lepo. Toliko risank, za katere sem že pozabila, da sem jih gledala.
Worship me or walk away.
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Bulma napisal/-a:
Kak je naslov tej risanki??
Worship me or walk away.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Kako je blo pa naslov tisti risanki,k sta bla en gospodar in pes, pa sta šla v rudnik in je un nekaj tam kopal v rudniku in mel samokolnico se mi zdi, tist pes je pa zmeri kej ušpiču. Ampak na konc sta šla srečna domov.
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
lih zadnič sm zjutraj na TVju zagledala smrkce..prav z veseljem sem si jih po dolgem času ogledala..bili so mi naj
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
Miss September napisal/-a:Bulma napisal/-a:
Kak je naslov tej risanki??
Mislem, da je slovenski naslov Medvedki dobrega srca. Vem za katero risanko gre, sam ne vem če sploh obstaja v slovenščini... Sm jo pa jst tud gledala, ko sm bla mejhna
Zadnjič spremenil GoldenEye, dne 12. Sep. 2008 21:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
GoldenEye napisal/-a:
Mislem, da je slovenski naslov Medvedki dobrega srca. Vem za katero risanko gre, sam ne vem če sploh obstaja v slovenščini... Sm jo pa jst tud gledala, ko sem bila mejhna
Bila je sinhronizirana skoraj sem 100%, ker sem jo gledala ko sem bila še čiz mičkena (no nisem čisto 100%)
naslova ne wem..ampak zdi se mi da so leteči medvedki?
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
A se kdo spomne risanke, ko sta bla dva mačkona, eden je bil črno bel, drug pa tak rjavo oranžen... Js se najbl spomnem enih delov na snegu, ko sta se neki lovila pa delala sneženga moža No, če kdo ve, kok je blo tej risanki naslov ?
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
OrangeLady napisal/-a:
naslova ne wem..ampak zdi se mi da so leteči medvedki?
ne, leteči medvedki so bli drugačni.
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
_ninchyka_ napisal/-a:A se kdo spomne risanke, ko sta bla dva mačkona, eden je bil črno bel, drug pa tak rjavo oranžen... Js se najbl spomnem enih delov na snegu, ko sta se neki lovila pa delala sneženga moža No, če kdo ve, kok je blo tej risanki naslov ?
Mogoče Pi in Pa? Sam to so ble lutke, ni bla risanka. Pi in Pa sta pa dva mačkona, k se z raketo okol furata
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]