Junaki iz risank
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Krtek je legenda! Drugače pa še Štefka&Štefuc, Črta, Modri dirkač, Smrkci, vse od Disneya in Looney Tunes, Zgodbe iz Narnije, Supermedo, Banananjam...Jaz mam še vedno fuuul rada dobre risanke in prav pogrešam te, ki so jih vrteli v "naših" časih. Ti Frančki in Telebajski in podobno mi niso všeč.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Jah že tisti Leteči medvedki so bli bolj tako,samo to kar pa je danes je pa res kriza.V naših časih je blo res super kar se risank tiče
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Frenkie napisal/-a:Tweety je bil zakon:
Je razvidno iz tvojega avatarja.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
smrkci so na prvem mestu, potem pa ni važn vrstni red:
leteči medvedki
pink panter
tist slikar bojan
a je to
tweety
tiste risanke o žanu, paku in maku ter njihovem stricu racmanu Jaki (točnega naslova ne vem)
banana njam
mickey in mini mouse
medvedek pu
v glavnem, skorej vse mal starejše risanke so mi kul, tele novejše mi pa sploh ne potegnejo
leteči medvedki
pink panter
tist slikar bojan
a je to
tweety
tiste risanke o žanu, paku in maku ter njihovem stricu racmanu Jaki (točnega naslova ne vem)
banana njam
mickey in mini mouse
medvedek pu
v glavnem, skorej vse mal starejše risanke so mi kul, tele novejše mi pa sploh ne potegnejo
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Pozabila sem še najbolj važna:
¤ Tom & Jerry...
Vendar pa mi v tej podobi s tem ozadjem...Nekako sta drugače narisana... No v glavnem, če katera ve o čem govorim... Tako mi nista všeč sploh...
¤ Tom & Jerry...
Vendar pa mi v tej podobi s tem ozadjem...Nekako sta drugače narisana... No v glavnem, če katera ve o čem govorim... Tako mi nista všeč sploh...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
mislm, da sta na tej slikci, k si ti rekla, še starejša... ker sm gledala ne vem kolk časa nazaj, risanke od njiju in so nekatere take, kot ta slika, nekatere pa take, kot recmo prva slika, k si jo dala v link... definitivno sta mi lepša na prvi sliki
sam sta res luškana
lej, tukej sta tud dve različni slikci v glavi te strani.
sam sta res luškana
lej, tukej sta tud dve različni slikci v glavi te strani.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Ja saj..Meni se tudi zdi, da je to še starešja izdaja te risanke In ja...Na prvem linku sta lepšaaaa
-
Ne jst bi pa reku da je novejša izdaja,in ja res je slabo narisano.To je blo sicer že pred okoli 10 leti če ne še več ko se je pojavila ta verzija.Sicer pa obstaja še ena verzija,tm pa je Tom manjši in bolj debel,Jerry prav tako.Pa neke čudne poteze obraza imata,predvsem Tom (oči,uha,brki)
-
jagodka85 - Cosmopsiho
tole mislš: http://www.retrojunk.com/details_tvshow ... erry-kids/ ?
joj, zdj sm se spomnla, k sm bla še manša, sm tele risanke Tom & Jerry Kids gledala na videokasetah... vsako sm pogledala sigurn 10x, ker sta mi tok luškana tukej
joj, zdj sm se spomnla, k sm bla še manša, sm tele risanke Tom & Jerry Kids gledala na videokasetah... vsako sm pogledala sigurn 10x, ker sta mi tok luškana tukej
-
ne ne,Tom˛Jerry kids je najnovejša verzija,jst sm mislu o eni drugi kjer sta oba narisana drugače,še v starejši tehniki kar se vidi po sliki.Včasih malo bliska .Potem so zgleda izboljšali to verzijo in nastala je tista najbolj znana.
A tujih risank pa niste gledale (japonske)?
A tujih risank pa niste gledale (japonske)?
-
purple_rain - Cosmopsiho
jagodka85 napisal/-a:tole mislš: http://www.retrojunk.com/details_tvshow ... erry-kids/ ?
Ja, men se tud luštne tele verzije "..kids", npr. Looney Toons Kids so tolk kjut.
Glede različnih verzij...pač, risanka se je razvijala, oz. ustvarjalci le-te so se tudi verjetno menjal. Kot npr. Miki
-
jagodka85 - Cosmopsiho
aaa tako tako, pol pa ne vem, o keri verziji govoriš vem pa da je tale kids verzija novejša ja. mislm, da iz leta 1990, če sm prou prebrala
japonske risanke... a to so kao pokemoni in podobno "sranje"? no ja, sj pokemoni so kr v redu... pikaču mi je všeč, k je tak ljubek rumen ostale take animirane japonske pa... ne vem no, ne sedejo mi, da bi jih gledala
japonske risanke... a to so kao pokemoni in podobno "sranje"? no ja, sj pokemoni so kr v redu... pikaču mi je všeč, k je tak ljubek rumen ostale take animirane japonske pa... ne vem no, ne sedejo mi, da bi jih gledala
-
purple_rain - Cosmopsiho
the big red machine napisal/-a:A tujih risank pa niste gledale (japonske)?
Jz se spomnim ene, sam naslova tud približno ne, vem samo da so fuzbal špilal..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov