Junaki iz risank
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Jst mam leteče medvedke, čebelico majo in smrkce na dvd-jih ... in ja, priznam, kupla sm v zbirkizravn časopisov Aja pa tom in đerija mam tud na dvd-jih. Ah ... risanke
Mam pa tud tiste račje dogodivščine nekje oz. vsaj mela sm, pa se jih morm enkrat spravt gledat.
Pa Land before time - dinozavrčki ... ah ... še enkrat risanke
Mam pa tud tiste račje dogodivščine nekje oz. vsaj mela sm, pa se jih morm enkrat spravt gledat.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
ŽuŽa napisal/-a:Jst sem se pa najbl bala ene risanke k je bil en škrat notr ...pa ena ženska je bla neki zaprta pa je mogla neki iz slame (mislm da iz slame) delat. Joj grozn je bil un škrat . A kera ve kako se je imenoval?
ni bil Perkmandeljc?
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
flesherka_ napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Jst sem se pa najbl bala ene risanke k je bil en škrat notr ...pa ena ženska je bla neki zaprta pa je mogla neki iz slame (mislm da iz slame) delat. Joj grozn je bil un škrat . A kera ve kako se je imenoval?
ni bil Perkmandeljc?
Josephina mi je poslala zs in je kr vedla kako mu je blo ime: Špicparkl...grozljivo ime .
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
jagodka85 napisal/-a:Jst mam leteče medvedke, čebelico majo in smrkce na dvd-jih ... in ja, priznam, kupla sm v zbirkizravn časopisov Aja pa tom in đerija mam tud na dvd-jih. Ah ... risanke
Joj, če bi jaz vedela bi si jih tudi kupila Sploh ono francosko - Nekoč je bilo življenje. Samo nisem vedela...smrk
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^ Saj lahko kontaktiraš prodajno službo, mogoče niso prodali vseh in se še da kaj dobiti.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Iiiii Bulma, rejsan si mi polepsala dan s temi slikicami Mi lahko se poves naslov risanke iz prve slikice, ki si jih nalepila? Ko medek ozivi...
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Men najbolši junaki so bli: Super medo, Vili Gaga, Mali leteči medvedki, Smrkci, Banananjam, Himan, Šolenčki, Tom & Jerry, Toro in Pončo (al neki takega), mravljinček Ferdinand, Tonček balonček, Lev čarovnica in omara... in še in še...
Jaja, včasih sm bla nora na risanke in Živ-žav
Jaja, včasih sm bla nora na risanke in Živ-žav
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Kk je blo pa že tej risani naslov ? Se spomnem mal teh dveh psov pa vem da nista nič govorila, sam ene bedarije sta zganjala
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]