Junaki iz risank
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Bulma napisal/-a:Yazmeen napisal/-a:Najbol psiho risanka mi je bla pa že kot otroku, k se en idiot smeji k mal prfuknen, ne vem, kva je že to blo za eno čudo?! Mogoče Tofsy???
Tofsy se ni smejal Stripya misliš-ziher!!!
http://www.youtube.com/watch?v=PmT9AE3RpAk
Joj, zdj sm se mogla soočt s strahovi iz otroštva Jst sm se prov bala tega modela!
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Ok, meni se je pa zdaj zmešalo Direkt sem iskala zdaj risanke kere sem gledala v otroštvu. Sigurno jih je več. In vem, da si jih bom začela tudi dol vlačit, ker so res bile zakon. Me je malo obsedla ta tema očitno
Ne najdem pa slikice one risanke Tomažek in svetilnik ali kak je že
Ne najdem pa slikice one risanke Tomažek in svetilnik ali kak je že
Zadnjič spremenil Bulma, dne 09. Sep. 2008 9:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Bulma - Cosmopsiho
GoldenEye napisal/-a:Miss September napisal/-a:Zanima pa me, če ve kdo, katera je bila tista risanka, ko so v veliki hiši živele plišaste igrače? Medvedki, zajčki... ?
Jst vem Naslov je Zgodbe starega medvedka
iiii- hvala! Super!
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
GoldenEye napisal/-a:Miss September napisal/-a:Zanima pa me, če ve kdo, katera je bila tista risanka, ko so v veliki hiši živele plišaste igrače? Medvedki, zajčki... ?
Ijoj ja, hvala! Ta mi je ful v spominu ostala.
Worship me or walk away.
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Spomnila sem se še na risanki Tabaluga in Želodko Superca. Aja pa na neke dinozavre, ko je bil en mali dinozavrček notri... pa na eno z divjimi konji
Worship me or walk away.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Miss September napisal/-a:GoldenEye napisal/-a:Miss September napisal/-a:Zanima pa me, če ve kdo, katera je bila tista risanka, ko so v veliki hiši živele plišaste igrače? Medvedki, zajčki... ?
Ijoj ja, hvala! Ta mi je ful v spominu ostala.
Ja k so pel: Lahko noč otroci, lunica že sveti. V postelji vas tople sanje čakajo.
To je men mami zmer pela k sm šla spat.
Edit: Ne tist je blo pr enmu drugmu medvedku .
Drgač pa sm ful rada gledala: Male leteče medvedke, pa na ORF sm gledala Sailor moon. Ta risanka mi je bla najbolša!
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Tom & Jerry... za moje pojme najboljsa risanka...
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Ooo , katera je že ta risanka na 3. sliki v 2. vrsti, ki jih je nalimala Bulma?? K sta unadva psa? To se mi mal dozdeva da mi je znana, sam sm mogla bit še zlo majhna k sm to gledala....
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Yazmeen napisal/-a:Men so bli pa najljubše Barbapape (a jih sploh kdo pozna, ker kermu kol jih omenm, noben ne ve za njih), Snorčki, Smrkci, Palček David, A je to (una dva modela), Mali leteči medvedki, pa un...a je bil Sport Bili, k je imel eno svetilko??? Aja pa un češki medvedek je bil tud fajn!
Najbol psiho risanka mi je bla pa že kot otroku, k se en idiot smeji k mal prfuknen, ne vem, kva je že to blo za eno čudo?! Mogoče Tofsy???
Ja jst ! Jst sm mela tud uno ta rdečo plišasto Brbapapo- mal po svoje zmer rečem. Pa ene knigce mam še zmer od njih.
Aaa zdj sm vidla slikce od Bulme: Banana njam je bil zakon
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
ŽuŽa napisal/-a:Jst sem se pa najbl bala ene risanke k je bil en škrat notr ...pa ena ženska je bla neki zaprta pa je mogla neki iz slame (mislm da iz slame) delat. Joj grozn je bil un škrat . A kera ve kako se je imenoval?
Jaaa, kaj je ze bil.. Ona je mogla iz slame delat zlato? Pol ji je pa skrat ukradu otroka, pa je mogla ugotovt kako mu je ime?
-
Bulma - Cosmopsiho
JOj, kaj pa Vili Gaga?
Pa Jakec in čarobna lučka Pa Avtomobilček z rdečim srcem - Pa Školčji zaliv
red*cherry - "risanka" je iz leta 1984 se mi zdi. Drugače pa je naslov: Smeškota - The Chucklehounds. Te stare risanke so res the best.Danes že cel dan raziskujem, da bi našla še kaj kar smo gledali.
Pa Jakec in čarobna lučka Pa Avtomobilček z rdečim srcem - Pa Školčji zaliv
red*cherry - "risanka" je iz leta 1984 se mi zdi. Drugače pa je naslov: Smeškota - The Chucklehounds. Te stare risanke so res the best.Danes že cel dan raziskujem, da bi našla še kaj kar smo gledali.
Zadnjič spremenil Bulma, dne 09. Sep. 2008 15:54, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Bulma - Cosmopsiho
Sploh mi ne govori Ful sem not padla. Ful me nostalgija daje. Fuck sem stara že,no. Jaz bi tudi te risanke. Vse kar mam so Smrkci par delov, nekaj Stripya, pa nekaj od A je To. Za nameček malo bolj slabo kvaliteto. Hm...če kdo kaj ma naj javi. In ja, v slo jeziku
Jeee-kaj sem še našla - What a mess in Veseli Veselko
Dobro da grem čez pol ure ven, če ne se mi še utrga poleg teh risank
Jeee-kaj sem še našla - What a mess in Veseli Veselko
Dobro da grem čez pol ure ven, če ne se mi še utrga poleg teh risank
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov