Junaki iz risank
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*clia* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: ljubljana
jst pa najbolj uživam ob gledanju Dexterja.. sploh če je epizoda k še Mandark nastopa.. k njegov smeh pa zmaga
itak pa jih ni čez smrkce, leteče medvedke.. pa kolca mož je bil tud faca in pa a je to. še vedno si jih rada pogledam..
itak pa jih ni čez smrkce, leteče medvedke.. pa kolca mož je bil tud faca in pa a je to. še vedno si jih rada pogledam..
Ti ne veš.
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
Ko sm bla mejhna, sem vedno gledala živ žav in vse te risanke - palček David, Šolenčki, Snorčki... Pol sm mal zrasla, mi je bil všeč Captain Planet al pa Sailor Moon itd.... Zdej mam pa najraj Disneyeve risanke. Te so pa res tuk lepe. No tud od Pixarja so ok
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Ma joj, skoraj vse sem gledala od tukaj naštetih.
Zanima pa me, če ve kdo, katera je bila tista risanka, ko so v veliki hiši živele plišaste igrače? Medvedki, zajčki... ?
Zanima pa me, če ve kdo, katera je bila tista risanka, ko so v veliki hiši živele plišaste igrače? Medvedki, zajčki... ?
Worship me or walk away.
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Men je bil Piki tak všeč. Še plišasto igračko sem imela oz. jo še imam nekje.
Worship me or walk away.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Men so bli pa najljubše Barbapape (a jih sploh kdo pozna, ker kermu kol jih omenm, noben ne ve za njih), Snorčki, Smrkci, Palček David, A je to (una dva modela), Mali leteči medvedki, pa un...a je bil Sport Bili, k je imel eno svetilko??? Aja pa un češki medvedek je bil tud fajn!
Najbol psiho risanka mi je bla pa že kot otroku, k se en idiot smeji k mal prfuknen, ne vem, kva je že to blo za eno čudo?! Mogoče Tofsy???
Najbol psiho risanka mi je bla pa že kot otroku, k se en idiot smeji k mal prfuknen, ne vem, kva je že to blo za eno čudo?! Mogoče Tofsy???
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Yazmeen napisal/-a:Najbol psiho risanka mi je bla pa že kot otroku, k se en idiot smeji k mal prfuknen, ne vem, kva je že to blo za eno čudo?! Mogoče Tofsy???
Tofsy se ni smejal Stripya misliš-ziher!!!
http://www.youtube.com/watch?v=PmT9AE3RpAk
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Miss September napisal/-a:Zanima pa me, če ve kdo, katera je bila tista risanka, ko so v veliki hiši živele plišaste igrače? Medvedki, zajčki... ?
Jst vem katero risanko misliš, ampak se ne spomnim naslova.
Drgač sm pa jst mela najrajš tom in jerryja, pa tud te druge, ki ste jih ostale naštele.
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Yazmeen napisal/-a:Men so bli pa najljubše Barbapape (a jih sploh kdo pozna, ker kermu kol jih omenm, noben ne ve za njih), Snorčki, Smrkci, Palček David, A je to (una dva modela), Mali leteči medvedki, pa un...a je bil Sport Bili, k je imel eno svetilko??? Aja pa un češki medvedek je bil tud fajn!
Sport Billy je mel torbico, k je meu not use, svetilko je pa mel en drug pa se ne spomnem imena, mogoče, Jaka z lučko al neki tazga...un smajlo je bil pa stripy, ja, ga imam zazvonenje na gsm Barbapape, valda vemo, so bli ja takih lepih barv
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
A ni neki Hiša.... (plišastih živali )? Nimam pojma...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov