Junaki iz risank
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Aha, tuki se pol razlikujemo, jst nisem nikoli Rtv Slo gledala. Kar se tiče risank na TV, je bil Cartoon Network, Disney pa zvečer na VHS
Ja, zdej se spomnim, da so drugi otroci govorili o enem živ žavu al karkol je, sam se tudi spomnem da so to gledali zgodaaaj zjutraj - jst sm se zbujala okol 11-12h.
p.s.: Jst tudi mislim, da smo isto stare (22), pa CN sem začela že v 1. razredu gledat. To ziher, ker sem že v mali šoli že začela šaltat med risankami in filmi/serijami (specifično, gledala Santa Barbaro z babi pri 6ih letih in se čudila zakaj je vzgojiteljica bila šokirana, ker sem ji probala razložit, da Eden ni umrla, čeprav Cruz tko misli, ker...)
Ja, zdej se spomnim, da so drugi otroci govorili o enem živ žavu al karkol je, sam se tudi spomnem da so to gledali zgodaaaj zjutraj - jst sm se zbujala okol 11-12h.
p.s.: Jst tudi mislim, da smo isto stare (22), pa CN sem začela že v 1. razredu gledat. To ziher, ker sem že v mali šoli že začela šaltat med risankami in filmi/serijami (specifično, gledala Santa Barbaro z babi pri 6ih letih in se čudila zakaj je vzgojiteljica bila šokirana, ker sem ji probala razložit, da Eden ni umrla, čeprav Cruz tko misli, ker...)
Zadnjič spremenil Tammy_De, dne 17. Dec. 2010 12:51, skupaj popravljeno 1 krat.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^20 here ampak spet ni neke razlike, da bi govorili o različnih risankah
It was forever..but it didnt last long..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:D ..mi2 z bratom sva pa lih v soboto zjutraj prostovoljno zgodaj ustajala in šla skupej risanke gledat, ko sta starša še spala.Tammy_De napisal/-a:Ja, zdej se spomnim, da so drugi otroci govorili o enem živ žavu al karkol je, sam se tudi spomnem da so to gledali zgodaaaj zjutraj - jst sm se zbujala okol 11-12h.
Ahja..
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Koliko zgodaj pa so ble te risanke? A so ble vredne vstajanja?
Ma ne, sej razumem, jst sm bla čudn otrok - s starši ponočevala (tudi krepko čez polnoč) pol pa v posteljo pa še tam knjigo brala.
Ma ne, sej razumem, jst sm bla čudn otrok - s starši ponočevala (tudi krepko čez polnoč) pol pa v posteljo pa še tam knjigo brala.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Uf, jaz pa skoraj vse iz Bulminega seznama poznam...to so ble risanke zvečer pred dnevnikom na Slo1! Pa na hrvaškem.
Cartoon Network se spomnim nekje iz 3. razreda. Ampak takrat sem jaz raje gledala Steve Urkel, Full House, Princ iz bell aira, varuška Nanny in podobne...ko je bil A-kanal čist na novo!
Cartoon Network se spomnim nekje iz 3. razreda. Ampak takrat sem jaz raje gledala Steve Urkel, Full House, Princ iz bell aira, varuška Nanny in podobne...ko je bil A-kanal čist na novo!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
omg, zdej sem se spomnila na Super medvedka (super ted) in sem šla mal gledat. Še vedno znam uvodni govor haha, pa sem že čisto pozabila, da ta risanka sploh obstaja!
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Moje najljubše:
Mali leteči medvedki (Lenč zmaga )
Mravljinček ferdinand
Banana njam
Palček smuk
Šolenčki
Smrkci
in seved Lev, čarovnica in omara (šele ful let kasneje sem odkrila knjigo)
Od Disnejevih pa Pepelka in Aristocats
Mali leteči medvedki (Lenč zmaga )
Mravljinček ferdinand
Banana njam
Palček smuk
Šolenčki
Smrkci
in seved Lev, čarovnica in omara (šele ful let kasneje sem odkrila knjigo)
Od Disnejevih pa Pepelka in Aristocats
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov