Je bit nerd res tak slabo?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Feldman
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
Tearjerker napisal/-a:Zakaj pa čutiš tako močno željo po tem da se ukalupiš z nekim določenim nazivom?
Tudi jaz igram igrce, vem kje je kaj na računalniku, si ga popravljam sama, gledam filme in serije in tud mene kap, če sem kakšen dan brez kompa. Pa se nimam za nič od zgoraj naštetega. Sicer res, da imam bolj geeky navade, hobije in okus (kar se filmov in serij tiče) kot moje vrstnice, ampak se mi ne zdi da bi zdaj hudo izstopala in se morala okronat z nekim nazivom.
Ne čutim je sam pač ko se mi kak petek oz. soboto ne da it vn reče frend če ga bom spet nerdo Pač tisti, ki me pozna ve kam gre moj dan... Pač tu pr nas če si vlko na kompu maš naziv nerd alpa geek, čeprav je malo takih ko ti rečejo to...
amm...Will you marry me? Mam občutek da bi zarad teh navad pasala skp
-
la HauteCouture - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
Človk ti si čudn. Mene bi blo sram, da bi živela na račun staršev, sama bi pa na kompu čas zabivala. Resda če pogledaš sem se un dan na forum prjavla, pa imam že čez sto postov, hja.. mal se je za zamislt, ampak nardim doma vse kar se od mene pričakuje in recimo včeraj sem bedala do 2h zjutri, sam sem ob osmih zjutri vstala in šla delat. Pa še počitnce mam.
Ti pa očitno sredne nisi sfuru, pa namest, da bi si kak šiht poiskal, pa kak dnar primaknu zraven, ko je treba položnce plačat...
Pa čez dva tedna se začneš učit... Začni se jutr, pa pejt raj s 100% znanjem na one izpite, da ne boš spet zajebu.
Pa na zabavi si bil 2x, pa se nisi vživel, ja sej se ne morš, če ne živiš v realnem svetu, da bi vedu, kak v njem delovat.
Dej mal začni študirat no..
Ti pa očitno sredne nisi sfuru, pa namest, da bi si kak šiht poiskal, pa kak dnar primaknu zraven, ko je treba položnce plačat...
Pa čez dva tedna se začneš učit... Začni se jutr, pa pejt raj s 100% znanjem na one izpite, da ne boš spet zajebu.
Pa na zabavi si bil 2x, pa se nisi vživel, ja sej se ne morš, če ne živiš v realnem svetu, da bi vedu, kak v njem delovat.
Dej mal začni študirat no..
- Feldman
- Sramežljivka
la HauteCouture: Sej sm že meu neke izpite pa sm jih naredo z 66,66 na periodo % Kaj pa pričakuješ od enga geeka da bo? Sej ko se bo treba učit se bo pač treba...Sam prej more bit še en detoxing no ajde en tedn je dost imo... Sej sm delu čez poletje sam kaj ko dnarja kr hitro ni več Pač da se ti alpa maš take okoliščine da se ti more dat...Če bi meu jas kake spremenjene okoliščine bi se tut prilagodiu... Glede parteeya...Samo se pomoje ne bo popravlo?
~NIA~: Nažalost znam
~NIA~: Nažalost znam
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
K sta "delala" - strmela v tablo in razmišljala, hahahaFeldman napisal/-a:Zadnič je blo dobro ko sta Sheldon pa Rajesh neki računala pol pa tista muzika eye of the tiger zravn Skor sm biu kaput
Ja, tole je bolj za v temo o seriji, sam ne morm si pomagat..
Btw, še si mlad, brez skrbi.
- Feldman
- Sramežljivka
Hvalabogu nism edini ki gleda to serijo To sm pozabo ja da sta kao delala Drgač pa je serija father ted za crknat smešna...Priporočam To je malo offtopic... Drgač si kdaj pa kdaj pridobivam mm sam zadne čase se mi sploh ne da kaj migat Vlko stvari me veseli sam za vse ni možnost...Pa vem da sm vsaj v eni stvari dober sam še nevem kera je...Računalništvo je kul sam programiranje ni za mene Branje kake revije pa prekomerno gledanje discoveryja na tvju me veseli recimo Razn kompa Point je v tem da če neham bit tolko na kompu si bom mogo ustvarit čisto drugačno pa novo življenje kar pa ni iz danes na jutri... Neke kreativne stvari bi rad delo sam nevem kaj
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Feldman napisal/-a:Računalništvo je kul sam programiranje ni za mene
Računalništvo JE programiranje (kar nekateri jemljejo za "tapravo" računalništvo je cela bedarija). Pa si že probal programirat? Sej ko enkrat začneš, je super. Možgančki delajo na polno, pa še presneto dobro plačan poklic je.
Tist prizor je pa res legendaren, ni kej. Js sm umirala od smeha.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Pa se probi usmert v kej druzga (na področju računalništva), možnosti je dost (npr. dizajniranje, če maš kej umetniške dušice).
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Mislim, da če bi ti to kombiniral z kakšnimi obstranskimi družbenimi dejavnosti bi blo čist v redu! Jest imam tut recimo zelo rada igrice, no prej sem jih veliko igrala na začetku srednje ampak potem sem se začela mal družbeno aktivno migat in enostavno nisem mela časa za njih! Sem bla en tak mali geek! Ampak dejstvo je, da če človek ne ve kaj bi sam s sabo gre igrat igrice in to hitro pelje v obsesijo. Ker ko eno končaš si ujet v to razburjenje in bi še. In peljat psa na spehod pa kakšno pivce s frendi ni nobena družbena aktivnost.
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
se strinjam s postom nad mano. nujno si najdi še kej za zraven, vsaj kako športno aktivnost, da se mal razgibaš in poskrbiš za zdravje. pejt na kako košarko al pa nogomet, mogoče fitnes, ampak povabi s sabo prijatelje, da ne greš sam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov