Jaz in avatar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jaz sem imela čisto na začetku Jacka iz Nightmare Before Christmas, zdaj mam pa že en čas tale avatar.... Izbrala sem ga bolj ko ne po naključju, všeč mi je pa zato ker mi je že od nekdaj ful všeč goth subkultura in tale punčara se mi je zdela ena taka lušna, nasmejana gotičarka. Pa ker ma rdeče lase kot jaz pa štumfe mama tud iste 

-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Na avatarju imam sliko naju. Sliko sem izbrala zato, ker je posneta tisti dan (noč), ko sva iz prijateljstva (ki je trajalo 5 let) prešla v zvezo.
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ta avatar imam zato, ker se mi zdi da tale v avatarju sanja in jst zelo rada sanjam.
(in spet imam v glavi pesem Johna Lennona: You may say that I am a dreamer, but I am no the only one, I hope someday you'll join us and the world will live as one)
(in spet imam v glavi pesem Johna Lennona: You may say that I am a dreamer, but I am no the only one, I hope someday you'll join us and the world will live as one)
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Izsek iz novega Nevermore coverja, ki se mi zdi pure perfection. Všeč mi je deklica.
Ta avatar me ponotranji. 

It was forever..but it didnt last long..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pomoje bi blo pametno, da vsaka nalepi še svoj trenutni avatar k opisu, še posebno tiste, ki stalno spreminjamo
Preprosto zato, ker mi je Natalia noro všeč, imam rada manekenke in tudi precej spemljam modni svet.

Preprosto zato, ker mi je Natalia noro všeč, imam rada manekenke in tudi precej spemljam modni svet.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana

Zato k je model car. Če obstaja kaj kar njemu ne rata narest, pol sm jst papež.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov