Jaz in avatar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
V bistvu avatarjem ne posvečam pretirane pozornosti, le na vsake toliko ga menjam, da malo "prezračim" atmosfero.
Drugače pa moj trenutni nima nekega globljega pomena. Lahko bi pomenil, da... sem pripravljena ubijati za čevlje?
Recimo no.

-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
Jaz pa mam ta avatar že odkar sem se registrirala na forumu. Sem se kar navezala nanj oz. je moj zaščitni znak.
Razlaga pa verjetno skorajda ni potrebna... avatar prikazuje mene, bjondo, ki bere (ker ogromno berem, tako literature, ki je obvezna kot tudi bukve, ki me pritegnejo). Če mamo torej tukaj gor kakšne nejeverneže: ne boste verjeli, ampak tudi blondinke beremo! 

-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
...u bistvu...mislim, da ni nima nekega globljega pomena...mi je pač bil všeč in mi je še vedno...
edini pomen, ki bi ga lahko imel bi bil ta da sm ponavadi trdno na tleh...ma včasih si vseeno dovolim sanjati...
edini pomen, ki bi ga lahko imel bi bil ta da sm ponavadi trdno na tleh...ma včasih si vseeno dovolim sanjati...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Prej sem imela mravljico, ki je izstopila iz vrste in zravn napis "fuck you" in je bolj predstavljal mene kot pa zdejšnji avatar (sem taka bolj samosvoja, imam svoja načela in svoje razmišljanje...)
zdejšnji mi je pa všeč, ker vidm v njem svobodo, ker je poletni in ker si želim mooorjaaa in sončka in uživancije in žura in in in ...!!!
zdejšnji mi je pa všeč, ker vidm v njem svobodo, ker je poletni in ker si želim mooorjaaa in sončka in uživancije in žura in in in ...!!!
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
Scharika.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
men je ušeč spodnje perilo na mojim avatarju
si ga nameravam kupt
drgač pa noben posebn razlog

si ga nameravam kupt

drgač pa noben posebn razlog
I've got the pussy, so make the rules.
-
Geena - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Tale moj trenutni je pač moj karakter. Zato pač, ker mislim, da je bog za vse neka relativna zadeva in jaz pač ne verjamem v tistega splošnega boga. In obožujem rock. In pač zame so bogovi tisti, ki delajo dobro rock musko.
Evo tko nekak.
Pa nick godisarockstar mam na tvitrju pa ene par takih zadevščinah
Evo tko nekak.
Pa nick godisarockstar mam na tvitrju pa ene par takih zadevščinah

And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov