Jaz in avatar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jaz sem svoj avatar izbrala, ker se očitno vidim kot romantično osebo, ujetno v misticizem in ljubezen, morda v misticizem ljubezni.
In ker je svet v dvoje veliko bolj zanimiv. Avatar mi daje občutek neke sproščene naelektrenosti... Težko bo za opisat.
Morda pa si samo domišljam, da v kakršni koli meri predstavlja mene; je pač slikca, ki mi je všeč.
Edit: punca mi je vizualno podobna.

Morda pa si samo domišljam, da v kakršni koli meri predstavlja mene; je pač slikca, ki mi je všeč.
Edit: punca mi je vizualno podobna.

-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Trenutno mam eno (svojo) fotko iz Kalabrije, ki mi je ful lepa, sam una ozka, bela ulica in tist grm. Mela sm tud že prej dve svoji fotki, če se ne motm, eno kjer 'kušujem' sredinca
in eno tako bolj romantično, v sepija izvedbi.
Drugač sm mela pa tud velik živalc, ker so mi luštne, pa še par drugih, čist tko, ker so mi ble pač lepe slikce za pogledat.

Drugač sm mela pa tud velik živalc, ker so mi luštne, pa še par drugih, čist tko, ker so mi ble pač lepe slikce za pogledat.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Velika ljubiteljica pop-arta, posledično je Andy Warhol en mojih najljubših umetnikov. Njegova grafika z njegovim citatom 'I think everybody should like everybody' mi je bla pač ful všeč. najbrž je malček tudi odraz mene same.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
meni je pa ta moja izmed vseh 4000 avatarjev ki jih mam na računalniku shranjenih najbolj všeč, pa nevem pravzaprav zakaj
sem jo imela že na začetku za avatar, potem sem imela par drugih in zdej sem spet pri tej ... 

Let's swim to the moon .....
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Yazmeen napisal/-a:Trenutno mam eno (svojo) fotko iz Kalabrije, ki mi je ful lepa, sam una ozka, bela ulica in tist grm. Mela sm tud že prej dve svoji fotki, če se ne motm, eno kjer 'kušujem' sredincain eno tako bolj romantično, v sepija izvedbi.
Ne več

...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Moj avatar nima posebnega pomena. Všeč mi je, ker izžareva neko strast, izzivalnost, čeprav se ne poistovetim z njo.
Jo imam pa že od začetka in je zaradi prepoznavnosti ne menjam (razen, če mi začne iti kdaj na živce
).
V času mojega sodelovanja na forumu sem odkrila, da imata še 2 uporabnici enak avatar, ampak k sreči ne sodelujeta redno.
Svoje slike pa ne bi dala, se mi zdi dovolj, da jih imam na FB (kar se spleta tiče).

Jo imam pa že od začetka in je zaradi prepoznavnosti ne menjam (razen, če mi začne iti kdaj na živce

V času mojega sodelovanja na forumu sem odkrila, da imata še 2 uporabnici enak avatar, ampak k sreči ne sodelujeta redno.

Svoje slike pa ne bi dala, se mi zdi dovolj, da jih imam na FB (kar se spleta tiče).
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Moja dva :
Hmm... PeggySue je napisala, da izbiram dekliške avatarje. Jah, nekaj bo že na tem. Nisem punca, ki bi po mesti skakljala v petkah, popolno urejena - nisem fina. Pač dokaj preprosta punca, ki ima rada barve, naravo, iskrenost in življenje. Ti dve slikci sta sicer dve igralki, ki pa sta mi zlo fajn, ker sta naravno lepi. Ellen ma tak posrečen pulover v mojem stilu in barvah, Zooey pa prekrasne učke in nekak skrivnostno radoveden pogled. Pač najdem sebe not. Mi pa nista neki ful podobni, mogoče edino v tem, da izgledata precej mladostno in tut men ljudje zaradi obraza navadno dajo nekaj let manj kot jih mam.
Na začetku ko sm mela probleme s tem, da sm si lih zapomnila kako uporabnico, pol je pa spremenila avatar sm rekla, da ga js ne bom spreminjala, samo pol mi je pa zapasal. Bom vidla, kako dolgo bo trajal da se še tega naveličam.

Hmm... PeggySue je napisala, da izbiram dekliške avatarje. Jah, nekaj bo že na tem. Nisem punca, ki bi po mesti skakljala v petkah, popolno urejena - nisem fina. Pač dokaj preprosta punca, ki ima rada barve, naravo, iskrenost in življenje. Ti dve slikci sta sicer dve igralki, ki pa sta mi zlo fajn, ker sta naravno lepi. Ellen ma tak posrečen pulover v mojem stilu in barvah, Zooey pa prekrasne učke in nekak skrivnostno radoveden pogled. Pač najdem sebe not. Mi pa nista neki ful podobni, mogoče edino v tem, da izgledata precej mladostno in tut men ljudje zaradi obraza navadno dajo nekaj let manj kot jih mam.
Na začetku ko sm mela probleme s tem, da sm si lih zapomnila kako uporabnico, pol je pa spremenila avatar sm rekla, da ga js ne bom spreminjala, samo pol mi je pa zapasal. Bom vidla, kako dolgo bo trajal da se še tega naveličam.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]