Jaz in avatar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°rainbow° - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
Meni je moj zanimiv zaradi besedne igre, pač bee happy pa je čebela zraven narisana, čeprav je pravilno be happy (ampak saj to vsi vemo
).
Všeč mi je, ker ma neko pozitivno sporočilo, ne bi bilo slabo, če bi se ga lahko nonstop držala
.

Všeč mi je, ker ma neko pozitivno sporočilo, ne bi bilo slabo, če bi se ga lahko nonstop držala

-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Hmm men se je pa moj dopadel, ze zaradi tega, ker ponazarja nekaksno "stanje" na tem forumu.. Vse se prerekajo glede "what not to wear" ipd tem.
Pa mi je cist tko sedel, za sem.
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
Ta avatar sem si zbrala zato, ker mi je bil takrat všeč.
Imam ga že zelo dolgo, kar verjetno razkriva, da ne maram sprememb, kjer niso potrebne
Čeprav že nekaj časa razmišljam, da bi ga zamenjala.

Imam ga že zelo dolgo, kar verjetno razkriva, da ne maram sprememb, kjer niso potrebne

Čeprav že nekaj časa razmišljam, da bi ga zamenjala.
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
°rainbow° napisal/-a:Meni je moj zanimiv zaradi besedne igre, pač bee happy pa je čebela zraven narisana, čeprav je pravilno be happy (ampak saj to vsi vemo).
Všeč mi je, ker ma neko pozitivno sporočilo, ne bi bilo slabo, če bi se ga lahko nonstop držala.
Lady_fLame napisal/-a:Hmm men se je pa moj dopadel, ze zaradi tega, ker ponazarja nekaksno "stanje" na tem forumu.. Vse se prerekajo glede "what not to wear" ipd tem.

-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Keanu? Simply because he's hot
Kaj avatar pove o meni? Da mi je Keanu hot

Kaj avatar pove o meni? Da mi je Keanu hot

-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Moj pa predstavlja meni ljubo žival.Na videz samotar, kar tudi meni velikokrat paše, drugače pa član krdela, pač da potrebujem nek občutek pripadnosti.Sama pojava volka mi je že od nekdaj všeč, ni to tisto:"Aj lajk animals!" pa te fore.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
men gre pa moj avantar ze posteno na ziuce in sm ga dala gor sam zato k sm bla pac takrat dlih zalostna..je pa res da sm se na forum upisala velik prej preden sm zacela tut kej pisat gor... najprej sm pa sam brala brala brala brala.....
morm zamenat avantar
morm zamenat avantar

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov