Jaz in avatar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
°rainbow° napisal/-a:Skrat potepuh, jaz sem pa mislila, da je na tvojem avatarju Katy Perry.![]()
Ali se samo meni zdi ali ji je res ta igralka ful podobna?
Uou, sploh nism vedla kako Katy izgleda, pa mi je stric gugl najdu... Dejansko izgledata kot dvojčici. Noro.

No, js sm še vedno za Zooey!
Jochie, se globoko opravičujem za OT, od zdej naprej bom pridna! :angel:
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Jst mam še dva, k sta si ful podobna.
Javier Bardem & Jeffrey Dean Morgan
http://www.miamakila.com/blogg/wp-conte ... alikes.jpg

-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Ko sem si ogledovala forum sem ugotovila, da imajo vsa dekleta cosmo girly nicke in še bolj pocukrano manekenkaste avatarje.
Zato imam od samega začetka v avatarju uber hot babo. Nobody's gonna be pretier than me! Ha!
Kaj to pove o meni? Veliko.
Zato imam od samega začetka v avatarju uber hot babo. Nobody's gonna be pretier than me! Ha!

Kaj to pove o meni? Veliko.

Imaš, da me vikaš!
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
zato ke je bila Bambi moja najljubša risanka (in mi je še zmer všeč, še posebno tale zajček), z napisom don't worry be hapy pa se nekako prebijam skozi vsak dan (oz si ga tupim v glavo, da bi mogoče delovalo)
+ obožujem zajce (tiste ta žive sorte seveda!!)

- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
sončk napisal/-a:Jst mam še dva, k sta si ful podobna.
se res (globoko, iskreno, od srca

Bože, kak sta si podobna...

Kaj pa moj avatar pomeni sem pa že na začetku razložila... : )
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Yeah, well, na mojmu avatarčku se smeji super punca.
Gre za risanko (u izvirniku Super Gals), k so jo pred cajtom vrtel na A kanalu in me je takrat čist obsedla (še dons iz denarnce u denarnco prestaulam par fotkic tele deklice).
In tale bejbika je ena animirana podoba mene (sm blontna, pisana, s kapcami, značkami, ...), mam še različne verzije, ampak bo tale avatarček do konca z mano
.
Za srečo ni meja, najde se povsod in zato pogumno le na pot, morda v ulici bližnji čaka, da jo uzreš, pazi le, da ne uide ti ... eni tako, drugi drugače, iščemo nasmeh, lovimo sanje, misli težke prepodimo, za vse nas pa velja, da nismo sami, dokler nam je prijatelj, prijatelj ob strani ...
Gre za risanko (u izvirniku Super Gals), k so jo pred cajtom vrtel na A kanalu in me je takrat čist obsedla (še dons iz denarnce u denarnco prestaulam par fotkic tele deklice).
In tale bejbika je ena animirana podoba mene (sm blontna, pisana, s kapcami, značkami, ...), mam še različne verzije, ampak bo tale avatarček do konca z mano

Za srečo ni meja, najde se povsod in zato pogumno le na pot, morda v ulici bližnji čaka, da jo uzreš, pazi le, da ne uide ti ... eni tako, drugi drugače, iščemo nasmeh, lovimo sanje, misli težke prepodimo, za vse nas pa velja, da nismo sami, dokler nam je prijatelj, prijatelj ob strani ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
zato, ker imam ful rada otroke... 

-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Sem precej diskretne sorte. Se mi zdi tudi avatar tak. Silhueta pač.
Na drugi strani pa je precej močen in natančno začrtan... To me pa spominja na to, kakšna bi rada bila - močnejša in preciznejša.
Na ta tretji strani pa je spet močen. Črna je močna barva (če je že barva). Pa se mi zdi, da kadar nisem popolnoma razkrita, izpadem močnejša, kot pa če sem razkrita. Zato spet silhueta.
Ne četrti strani pa se še vseeno rada razkrivam, da sama pokažem kdo sem. Zato spet taki ostri konci slike.
Na peti strani je preprost. Taka tudi navidez sem. I guess...
Ah. K*** pa analiza. Nikol ne bom pršla do konca...
Na drugi strani pa je precej močen in natančno začrtan... To me pa spominja na to, kakšna bi rada bila - močnejša in preciznejša.
Na ta tretji strani pa je spet močen. Črna je močna barva (če je že barva). Pa se mi zdi, da kadar nisem popolnoma razkrita, izpadem močnejša, kot pa če sem razkrita. Zato spet silhueta.
Ne četrti strani pa se še vseeno rada razkrivam, da sama pokažem kdo sem. Zato spet taki ostri konci slike.
Na peti strani je preprost. Taka tudi navidez sem. I guess...
Ah. K*** pa analiza. Nikol ne bom pršla do konca...
-
vrvica - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Ah cist simple, mam pac rada sadje, sploh citruse in sem usekana na zive barve, sploh kombinacije. Pa sem nekje naletela na tele luskane sadezke, pa sem si rekla, da tale avatarcek bo pa moj ... prej ga nekaj casa sploh nisem imela. Mi je vedno lepo ga videt, ker je res tak juicy!

And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov