Jaz in avatar

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 07. Apr. 2009 21:53

Jaz sem svoj avatar izbrala, ker se očitno vidim kot romantično osebo, ujetno v misticizem in ljubezen, morda v misticizem ljubezni. :D In ker je svet v dvoje veliko bolj zanimiv. Avatar mi daje občutek neke sproščene naelektrenosti... Težko bo za opisat. :)
Morda pa si samo domišljam, da v kakršni koli meri predstavlja mene; je pač slikca, ki mi je všeč.

Edit: punca mi je vizualno podobna. :P
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 07. Apr. 2009 22:05

Trenutno mam eno (svojo) fotko iz Kalabrije, ki mi je ful lepa, sam una ozka, bela ulica in tist grm. Mela sm tud že prej dve svoji fotki, če se ne motm, eno kjer 'kušujem' sredinca :D in eno tako bolj romantično, v sepija izvedbi.

Drugač sm mela pa tud velik živalc, ker so mi luštne, pa še par drugih, čist tko, ker so mi ble pač lepe slikce za pogledat.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 07. Apr. 2009 22:12

Velika ljubiteljica pop-arta, posledično je Andy Warhol en mojih najljubših umetnikov. Njegova grafika z njegovim citatom 'I think everybody should like everybody' mi je bla pač ful všeč. najbrž je malček tudi odraz mene same.
lelija
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 07. Apr. 2009 22:33

:freude:
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 2:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 07. Apr. 2009 22:39

meni je pa ta moja izmed vseh 4000 avatarjev ki jih mam na računalniku shranjenih najbolj všeč, pa nevem pravzaprav zakaj :D sem jo imela že na začetku za avatar, potem sem imela par drugih in zdej sem spet pri tej ... :wink:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 07. Apr. 2009 22:41

lelija napisal/-a:Jaz imam ta avatar zato, ker mi je ženska na sliki zelo, zelo lepa :freude:

A ni to Liv Tyler? :)
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
lelija
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lelija » 07. Apr. 2009 22:43

:freude:
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 2:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 07. Apr. 2009 22:58

Yazmeen napisal/-a:Trenutno mam eno (svojo) fotko iz Kalabrije, ki mi je ful lepa, sam una ozka, bela ulica in tist grm. Mela sm tud že prej dve svoji fotki, če se ne motm, eno kjer 'kušujem' sredinca :D in eno tako bolj romantično, v sepija izvedbi.

Drugač sm mela pa tud velik živalc, ker so mi luštne, pa še par drugih, čist tko, ker so mi ble pač lepe slikce za pogledat.

Ne več :P Zdj mam pa slikco na keri se jst in moja pasja ljubezn crklava :love: Včasih jo kr morm mal stisnt, če hoče, al pa noče :D
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 08. Apr. 2009 6:37

Moj avatar nima posebnega pomena. Všeč mi je, ker izžareva neko strast, izzivalnost, čeprav se ne poistovetim z njo. :wink:
Jo imam pa že od začetka in je zaradi prepoznavnosti ne menjam (razen, če mi začne iti kdaj na živce :) ).

V času mojega sodelovanja na forumu sem odkrila, da imata še 2 uporabnici enak avatar, ampak k sreči ne sodelujeta redno. :P

Svoje slike pa ne bi dala, se mi zdi dovolj, da jih imam na FB (kar se spleta tiče).
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 08. Apr. 2009 8:38

Zdej sm dala mojega miškota, drugače imam pa vedno kašne pisane avatarje, ker mi je všeč full barv.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
°rainbow°
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a °rainbow° » 08. Apr. 2009 11:20

nikaragua, meni je pa pesem iz katere je verz na tvojem avatarju ful všeč :D :freude:
Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 1. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Skrat potepuh » 08. Apr. 2009 12:48

Moja dva :
Slika Slika
Hmm... PeggySue je napisala, da izbiram dekliške avatarje. Jah, nekaj bo že na tem. Nisem punca, ki bi po mesti skakljala v petkah, popolno urejena - nisem fina. Pač dokaj preprosta punca, ki ima rada barve, naravo, iskrenost in življenje. Ti dve slikci sta sicer dve igralki, ki pa sta mi zlo fajn, ker sta naravno lepi. Ellen ma tak posrečen pulover v mojem stilu in barvah, Zooey pa prekrasne učke in nekak skrivnostno radoveden pogled. Pač najdem sebe not. Mi pa nista neki ful podobni, mogoče edino v tem, da izgledata precej mladostno in tut men ljudje zaradi obraza navadno dajo nekaj let manj kot jih mam.

Na začetku ko sm mela probleme s tem, da sm si lih zapomnila kako uporabnico, pol je pa spremenila avatar sm rekla, da ga js ne bom spreminjala, samo pol mi je pa zapasal. Bom vidla, kako dolgo bo trajal da se še tega naveličam.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 08. Apr. 2009 13:38

mislim, da ima moj avatar že sam po sebi veliko sporočilno vrednost :D sem pač vesela, da sem ženska :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objavaNapisal/-a Nita* » 08. Apr. 2009 14:51

jaz imam mojega predvsem ker mi je všeč, poleg tega pa tudi zato ker imam na splošno rada glasbo in petje, kar tudi prikazuje :)
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
Uporabniški avatar
°rainbow°
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a °rainbow° » 08. Apr. 2009 16:17

Skrat potepuh, jaz sem pa mislila, da je na tvojem avatarju Katy Perry. :oops:
Ali se samo meni zdi ali ji je res ta igralka ful podobna? :)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: _patchouli_