Izziv
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^se je tud men tko zdelo, ma vseen hecno izpade.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Jah pač, mož je mel težko življenje-se vidi že po prvem odstavku knjige J. Se uživim u razpoloženje tako kot je u vsebini, tle je bolj žalostno
-
Sej lahk še vseeno deliš tvoj naglas z nami
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:29, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
daj daj sončk. itak ni mimo trenutek. sem pa postavo nov izziv pa lahko v njemu sodeluješ.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:29, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
Dejte nov izziv in je
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Mogoče drugič, ko naredim izpit iz angleške izgovorjave 2 - v bistvu sem se takoj po tem, ko sem to napisala, spomnila, da mi ne dela mikrofon in spletna kamera na laptopu in da v bistvu ne morem, pa da mi garancija poteče čez 10 dni. A če daš laptop na servis in med tem časom ko je na servisu, garancija poteče, a plačaš? Sori za spremembo teme, sam mogoče je kdo računalničar tu?
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ajde, nov izziv
V svoj status na fb objavit nekaj, kar vam je zelo všeč, a vas je sram tega priznat ostalim (po domač - guilty pleasure), pa naj bo to ali kakšen yt clip, al pa samo napisano nevem, npr. "rad imam..."
Seveda screencape statusa prilimat tuki (če vas je strah odvzema anonimnosti, pa v paintu prej prečrtat ime pa slikco)
V svoj status na fb objavit nekaj, kar vam je zelo všeč, a vas je sram tega priznat ostalim (po domač - guilty pleasure), pa naj bo to ali kakšen yt clip, al pa samo napisano nevem, npr. "rad imam..."
Seveda screencape statusa prilimat tuki (če vas je strah odvzema anonimnosti, pa v paintu prej prečrtat ime pa slikco)
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov