Izziv
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Tammy_De napisal/-a:Ti bom kar jst
To, kar si ti napisal je izjemno žaljivo, ker stereotipiziraš in posplošuješ celotno populacijo, in zaradi takih izjav je veliko ljudi še zmeraj stigmatizirano in je nekatere sram da so to kar so. Osebno verjamem, da nisi tako mislil in si se hotel samo pošaliti, ampak slaba izbira besed - to da je tvoj glas gej, lahko samo pomeni da bi tvoj glas privlačili glasovi istega spola - s tem sm samo hotla poudarit kako absurdna se zdi meni izjava. Sori, ampak sm občutljiva kar se tega tiče.
peder je dansko moško ime, danci so pa v povprečju seksi...moj glas je seksi...baje...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:36, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Okej! Še kak posnetek al pa nov izziv!! To je fun
It was forever..but it didnt last long..
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
emanuela napisal/-a:Ma saj ne znam razložiti...malo bolj globok itd Pa še lepo bereš, hehe
u, kompliment pa pol. Hvala.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
upam da bo ratalo naložit posnetek branja
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Jochie napisal/-a:Dioniz napisal/-a:emanuela napisal/-a:Ma saj ne znam razložiti...malo bolj globok itd Pa še lepo bereš, hehe
u, kompliment pa pol. Hvala.
domov si jo odpel!
če faušija bi gorela...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov