Izziv
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Am do kdaj pa morem met msn napisan? Sej če ma kdo kak izziv ga lahko postavi .
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Iz teme osamljenost bom kar sem kopirala nekaj, kar bi morda bil dober izziv. Avtor tega zase trdi, da je to mala malca.
Torej ali zmorete napisati svojih 50 plusov in 50 minusov?
Boris napisal/-a:Zapiši si nekam 50 svojih "pozitivnih" in 50 "negativnih" lastnosti. Zmoreš?
Torej ali zmorete napisati svojih 50 plusov in 50 minusov?
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Sm začela, ma sm pršla do 20, ma sej bi se dalo, sam je prepozna ura, se mi ne da, sploh pa bi mi pr negativnih zmanjkalo za naštevat, pr pozitivnih pa itak da ne, a?
Npr. če napišeš za vsako točko posebej ktere jezike znaš, pa kaj znaš vse skuhat (vsako jed pod svojo točko), pa kteri del stanovanja znaš vse pospravt... da se, treba sam mal domišljije...
Npr. če napišeš za vsako točko posebej ktere jezike znaš, pa kaj znaš vse skuhat (vsako jed pod svojo točko), pa kteri del stanovanja znaš vse pospravt... da se, treba sam mal domišljije...
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
moi T napisal/-a:Npr. če napišeš za vsako točko posebej ktere jezike znaš, pa kaj znaš vse skuhat (vsako jed pod svojo točko), pa kteri del stanovanja znaš vse pospravt... da se, treba sam mal domišljije...
Ma to pol sploh ni smiselno. Sploh pa se prej ali slej začnejo določene lastnosti izključevati. Npr.: sem prijazna - včasih znam biti hudobna do drugih.
In sedaj jaz izzivam tega gospodiča, ki je to začel, naj DOKAŽE in napiše seznam.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Očitno se bo treba spomnit kak nov izziv.
Nia, zdej je tapravi cajt za kake pijane slike kaj praviš?
Nia, zdej je tapravi cajt za kake pijane slike kaj praviš?
-
ma mislu sm na uni tvoj izziv k si ga dala enkrat. Drugače pa če jih maš in si jih upaš objavit... Kdorkoli si upa pač. Jst jih trenutno nimam.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Dej NIA ksn drug izziv, ker dvomim da bi bil kdo res rad benan
-
kdo si upa sm napisat svojo (pravo) telefonsko številko?
(pa ne kr eno k jo ma izklopljeno, ampak od svojga osebnga telefona..)
Bom jst to nardil ( velja tudi za 31.12. 2007? )
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
pol pa jo napiši a boš sami za nl, pa hočeš, da ti punce gnjavijo po tel, da ti bo cajt hitrej minu? če boš spolh dosegljiv po tel, ker bojo omrežja itak zafilana . .
joj, Nia, zaj ko sem gledala tvoje slike pijančevanja. . sam1x v življenju? dobro zgledaš! očitno ni blo tak hudo pijnčevanje . ..
novi iziv: kdo gre zdajle, v tej mrzloti ven v kratkih rokavih in kratki majci naredit angelčka? pa da je to dokumentirano ..
sej vem, da nisem nobenega izziva naredla . .sam . .. .ideja pač ...
joj, Nia, zaj ko sem gledala tvoje slike pijančevanja. . sam1x v življenju? dobro zgledaš! očitno ni blo tak hudo pijnčevanje . ..
novi iziv: kdo gre zdajle, v tej mrzloti ven v kratkih rokavih in kratki majci naredit angelčka? pa da je to dokumentirano ..
sej vem, da nisem nobenega izziva naredla . .sam . .. .ideja pač ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
Evo, da izpolnim izziv-moja cifra: 040 382 375
opomin1: če koga kam vabim in sm ceu vesel kot da bi govoril z nekom, ki ga nism slišal 100 let potem veste da razpoloženje že veselo .
opomin2: sej če je kdo jutri v LJ in ima čas lahko pride na kak kozarček
opomin1: če koga kam vabim in sm ceu vesel kot da bi govoril z nekom, ki ga nism slišal 100 let potem veste da razpoloženje že veselo .
opomin2: sej če je kdo jutri v LJ in ima čas lahko pride na kak kozarček
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov