Izziv
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...bejbika we love you :knuddel:
Izziv se glasi:
Kdo si upa pristopiti do policaja in se slikati z njim? Slika mora biti nova in naj se na njej vidi datum. Stopiti do policaja in se slikati z njim ter sliko pripopati na cosmo...upam da ni pretežak izziv, pa še vedno mislim da se najde kakšen varuh reda ki temu ne bo oporekal...če je cosmo petelin se mora slikati s policajko!
Kdo sprejme izziv
Izziv se glasi:
Kdo si upa pristopiti do policaja in se slikati z njim? Slika mora biti nova in naj se na njej vidi datum. Stopiti do policaja in se slikati z njim ter sliko pripopati na cosmo...upam da ni pretežak izziv, pa še vedno mislim da se najde kakšen varuh reda ki temu ne bo oporekal...če je cosmo petelin se mora slikati s policajko!
Kdo sprejme izziv
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
ok ker s tega izziva ne bo nič, izzivam koga ki bo danes šel na Rožnik, da najde tam kako soforumašico/soforumaša in to dokumentira
-
ja sej to je fora izziva, da probaš dobit koga ven . Sprejmeš izziv?
-
da ne bo spet tema ratala klepetalnica!
-
ryu10kyu - Cosmofrik
Ok...ok...evo moja nova naloga je kdo gre danes na rožnik pa naj se tam dobi s cosmo petelinom...ali pa cosmo petelin s cosmo kuro(dam isti izziv kot ga je dal mašina)...če slučajno jutri ne bo izpolnjena naloga...dam novothe big red machine napisal/-a:da ne bo spet tema ratala klepetalnica!
rezervna naloga je lahko:
slikaj se s svojim šefom in pripopaj sliko na cosmo forum
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
kva je zdj s to temo...
kr stoji...
kr stoji...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
ryu10kyu - Cosmofrik
dokler se ne izpolne ene naloge ja...saj niso težke nalogelakeesha napisal/-a:kva je zdj s to temo...
kr stoji...
Slikati se s policajem ali s svojim šefom
naj bo še tretja možnost...slikaj se s svojo simpatijo in jo pripopaj sem gor slikico
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
hmm ta zadnja je bla pa prou men namenjena ne?
sam ne sprejmem izziva mate eno mojo slikco dost tuki gor...
ok, torej čakamo pogumne
sam ne sprejmem izziva mate eno mojo slikco dost tuki gor...
ok, torej čakamo pogumne
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
ryu10kyu - Cosmofrik
miska13 napisal/-a:bom probala jst s policajem, sam da me ustavi kakšen. sem danes norela po celovški, pa ni bilo nikjer nobenega.
se bom pa potrudla
Raje ne tega delati...da boš zdaj 1000€ plačevala zaradi izziva...dajmo raje tako narediti da mi dovoliš da se slikam z mojo simpatijo
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
ryu10kyu napisal/-a:miska13 napisal/-a:bom probala jst s policajem, sam da me ustavi kakšen. sem danes norela po celovški, pa ni bilo nikjer nobenega.
se bom pa potrudla
Raje ne tega delati...da boš zdaj 1000€ plačevala zaradi izziva...dajmo raje tako narediti da mi dovoliš da se slikam z mojo simpatijo
ajd, js ti dovoim, sam da se že nekam premakne ta izziv, ne pa da samo spet govorimo (ker se bo drugač spet zaprlo...)
-
bo kej s prvim poletnim izzivom al ne? Dejmo ideje na plano.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov