Izziv
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Pol pa izzivam kogarkoli (lahko jih več opravi izziv), da se slikajo navsezgodaj zjutraj ko stopijo v kopalnico pred ogledalo . Bo šlo?
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jaz lahko sprejmem izziv, ko pridem pred ogledalo navsezgodaj zjutraj...ampak da ne bo zgražanja...waaaaa...kako si lahko tolk grd model ej...tebe je pa bog spregledal ko je lepoto delil
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
Evo jaz sprejmem...če nočem da vas kap zadane jutri ko odprete to temo...se moram danes obriti in dati masko na obraz in piling in ne vem kaj še vse
Jutri dobite sliko...samo bo prišla okoli 10-11h po mojih predvidevanjih do vas
Jutri dobite sliko...samo bo prišla okoli 10-11h po mojih predvidevanjih do vas
-
ryu10kyu - Cosmofrik
Jochie zamenjaj okus...če sem pa jaz lep...potem pa si me ti s kom zamešal...ko je bog delil lepoto je mene spregledal.Ali pa hvala na sočutju in tolažbi
Ko sem spoznal Francija Planinška je rekel da se da vsakega popraviti in narediti očem prijaznega...potem je pa mene pogledal se nasmehnil ter rekel: Načeloma
Samski pa sem ja...ampak to zato ker nobeni ne privoščim da bi s tako pošastjo življenje zafurala Itak bodo rekli mater ona tolk luštna, pa takega dripca našla, ziher ima dnarja k dreka
Ko sem spoznal Francija Planinška je rekel da se da vsakega popraviti in narediti očem prijaznega...potem je pa mene pogledal se nasmehnil ter rekel: Načeloma
Samski pa sem ja...ampak to zato ker nobeni ne privoščim da bi s tako pošastjo življenje zafurala Itak bodo rekli mater ona tolk luštna, pa takega dripca našla, ziher ima dnarja k dreka
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Sej lahko oba data slikco..ta izziv lahko opravi več ljudi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov