Izziv
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
moi T napisal/-a:Jochie, tečna bo Bejbika, ko bo vidla to klepetanje .
Ja s temi saociacijami ji samo pomagaš da bo res tako ukrepala! Ampak uspelo nam pa je izziv pripeljati do konca!
Naj izbriše potem če je problem v postih ali ne vem čem...samo naj nam pusti to temo, ker je res huda tema!
Uganite kdo se jo je spomnil!
Mašina
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
k se bova zmenla vam sporočiva kdaj bo "srečanje"!
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
zdaj pa jaz izpolnjujem svoj izziv, par dni prej ampak tisti ki so hotli sodelovat so sodeloval, ostali pa..vam ne bo nič ego zrasu
torej, da osvežim spomin, ker je pač že tolk strani vmes....
mogla sem izbrat tri meni najbolj simpatične fante na tem forumu.
zbirala naključno, ker jih bolj malo poznam, zatežila na zs z raznoraznimi vprašanji, ki so mi pač padla na pamet tisti trenutek ....in rezultati so tu.
dejansko so najbolj simpatični ravno tele trije, ki so tud najbolj glasni
torej The big red machine, Jochie in ryu10kyu -->ni nobenega vrstnega reda.
vsi trije ste me s svojimi odgovori pritegnil, da sem mela še več in več podvprašanj, o marsikateri stvari imam podobno mišljenje in imam občutek, da tudi če bi se na kakšnem mitingu srečal, debata ne bi zamrla.
aja pa še to... namenoma nisem nobenemu težila s fotkami, ker pri odkrivanju neke grobe slike o osebnosti in prvih korakih pri spoznavanju človeka, videz ni pomemben. to ima večji pomen, ko izbiraš partnerja. (še ena malo moralna za na konc )
tako moj izziv je opravljen jeeeeee
torej, da osvežim spomin, ker je pač že tolk strani vmes....
mogla sem izbrat tri meni najbolj simpatične fante na tem forumu.
zbirala naključno, ker jih bolj malo poznam, zatežila na zs z raznoraznimi vprašanji, ki so mi pač padla na pamet tisti trenutek ....in rezultati so tu.
dejansko so najbolj simpatični ravno tele trije, ki so tud najbolj glasni
torej The big red machine, Jochie in ryu10kyu -->ni nobenega vrstnega reda.
vsi trije ste me s svojimi odgovori pritegnil, da sem mela še več in več podvprašanj, o marsikateri stvari imam podobno mišljenje in imam občutek, da tudi če bi se na kakšnem mitingu srečal, debata ne bi zamrla.
aja pa še to... namenoma nisem nobenemu težila s fotkami, ker pri odkrivanju neke grobe slike o osebnosti in prvih korakih pri spoznavanju človeka, videz ni pomemben. to ima večji pomen, ko izbiraš partnerja. (še ena malo moralna za na konc )
tako moj izziv je opravljen jeeeeee
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
Gregorius - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2005
- Kraj: Somewhere over the rainbow
jaaaaaaaaaao, pa ka se greste
Zadnjič spremenil Gregorius, dne 29. Apr. 2008 18:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Življenje je kratko, pridobivanje izkušenj dolgotrajno, ugodna priložnost redka, izkušnja varljiva, odločitev pa težka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov