Izziv
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Izzivam vas ženske da soglasno izberete lestvico top 5 moških na forumu po vašem okusu (pa ne samo po videzu, ampak komplet paket).
Na pa imate za dober teden dni dela
@Aloha: dej mi mesec dni za trening pa komot (ampak kravl, ne hrbtno al pa kak delfin)
Na pa imate za dober teden dni dela
@Aloha: dej mi mesec dni za trening pa komot (ampak kravl, ne hrbtno al pa kak delfin)
Zadnjič spremenil the big red machine, dne 25. Mar. 2008 0:43, skupaj popravljeno 1 krat.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
ok pa top 3, pa potem povejte absolutnega zmagovalca (sej vem da o Jochie ampak ok)
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
torej....obljubljeni spisek srečnih naključnih izbrancev, k bojo ta tedn odgovarjal na raznorazna vprašanja in se potegoval za prva tri mesta najbolj simpatičnih na tem forumu
Jochie
The big red machine
ryu10kyu
Spermij
Pontifex Maximus
izbrani popolnoma naključno
no ubistvu sm vas največkrat vidla kj komentirat, pa bi mi blo zanimivo kj več vedet o vas.
da pa ne bo čist dolgočasno tole tekmovanje...lahko vključim še tiste, s kterimi sm že kšno besedo več spregovorila kar tako, pred sprejetim izzivom...
Gregorius
DMN
in pa bigboi (vem da je zapustil forum, ampak sam tok da bo mal večje število zgledlo )
Jochie
The big red machine
ryu10kyu
Spermij
Pontifex Maximus
izbrani popolnoma naključno
no ubistvu sm vas največkrat vidla kj komentirat, pa bi mi blo zanimivo kj več vedet o vas.
da pa ne bo čist dolgočasno tole tekmovanje...lahko vključim še tiste, s kterimi sm že kšno besedo več spregovorila kar tako, pred sprejetim izzivom...
Gregorius
DMN
in pa bigboi (vem da je zapustil forum, ampak sam tok da bo mal večje število zgledlo )
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
ja exdancer mora izbrati ćimveč pripadnikov cosmo foruma in oceniti na podlagi intervijuev kateri je najbolj ne vem kaj Ej...pojma nimam...jaz samo vem da vestno odgovarjam na vprašanja...saj itak je fora v fori...nagrade pa noben ne bo imel od tega..razen exdancerka ki bo postavila potem nov izziv
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
ok tkole je....najbolj glasni v tejle temi....The big red machine, Jochie, ryu10kyu.. izzivam vas
vsak naj si naključno izbere eno osebo s tega foruma, in naj jo prepriča, da dovoli objavit svojo sliko.
pogoj: oseba še ni objavla svoje slike na forumu in slike ne smejo biti od vas treh
naslednji izziv pa postavi tist k mu prvemu uspe objavit fotko.
torej veselo na delo
vsak naj si naključno izbere eno osebo s tega foruma, in naj jo prepriča, da dovoli objavit svojo sliko.
pogoj: oseba še ni objavla svoje slike na forumu in slike ne smejo biti od vas treh
naslednji izziv pa postavi tist k mu prvemu uspe objavit fotko.
torej veselo na delo
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
Ekola tole je °°°ČeŠnYa°°°... že kr mal znana po tej fotki haha;)
...
zasluge gredo Jochie-ju
za izziv se pa še spomnim...
...
zasluge gredo Jochie-ju
za izziv se pa še spomnim...
Zadnjič spremenil °°°ČeŠnYa°°°, dne 27. Mar. 2008 17:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov