Izziv

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 21. Sep. 2007 13:18

kafrca napisal/-a:
the big red machine napisal/-a:da dam jst en izziv:

Si kdo upa narediti eno fotko v šoli/na faksu tik pred začetkom kakega testa/izpita?Pa jo objaviti sem :D .

bom js to ampak ko bo kak izpit za naredit :) ... pa pol prlimam :) ... bom celo predavalnico :D ... sam če bom u bolnci pristala, pol me morte pridet obiskat

zakaj bi pa v bolnici pristala? :D
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 21. Sep. 2007 13:42

anoyel napisal/-a:
kafrca napisal/-a:
the big red machine napisal/-a:da dam jst en izziv:

Si kdo upa narediti eno fotko v šoli/na faksu tik pred začetkom kakega testa/izpita?Pa jo objaviti sem :D .

bom js to ampak ko bo kak izpit za naredit :) ... pa pol prlimam :) ... bom celo predavalnico :D ... sam če bom u bolnci pristala, pol me morte pridet obiskat

zakaj bi pa v bolnici pristala? :D

ko pr nas so tak živčni vsi da me zna kdo na gobec :rofl: (sam je res, vključno z mano)
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 21. Sep. 2007 15:40

Js te pridem obiskat pa sladoled ti bom pretihotapla not :D

Drgač pa zakon tema, čakam kakšn izziv zame. Svojih pjanih fotk nimam, tko da s tem ne bo nič :? Izpita tud nobenga... Jah bom mogla mal počakat na nov izziv :P
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 21. Sep. 2007 16:10

Lorelai20 napisal/-a:Js te pridem obiskat pa sladoled ti bom pretihotapla not :D

Drgač pa zakon tema, čakam kakšn izziv zame. Svojih pjanih fotk nimam, tko da s tem ne bo nič :? Izpita tud nobenga... Jah bom mogla mal počakat na nov izziv :P

evie, sam da js z izpiti končam, pol dobiš pa en vrhunski izziv od mene :D ... pa hvala za obiske in sladoled v bolnici, sam raj bi vidla da nebi tam ležala :rofl:
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 22. Sep. 2007 12:55

No a ma katera kak izziv, dejmo malo akcije! :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 22. Sep. 2007 16:04

' :D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 15:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 22. Sep. 2007 16:43

lool Nia, mislim, da si noben ne bo upal :D No saj js si ne :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 22. Sep. 2007 17:24

! :D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 15:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 22. Sep. 2007 22:55

A lahk tud js predlagam en izziv, čeprav je en že dan in se še noben ni javu? :D

No, ne vem če smem, ampak vseen bom - a si upa ktera nalept sliko svojga fanta? No, al pa za fante - sliko svoje punce (da ne bojo diskriminirani). :razz: :lach:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 23. Sep. 2007 8:34

Jst si upam :wink:
Evo: Slika
Sej ni nikjer pisalo, da mora bit sam on na sliki, a ne :razz:
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 23. Sep. 2007 16:28

no frigga če maš kak dober izziv ga daj... :) (če ne pa kdo drug)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 25. Sep. 2007 20:41

Ewo, pozor! :twisted:

Izzivam avtorja teme, da mi postavi obljubljeni izziv! :mrgreen:
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 26. Sep. 2007 1:23

Ewo, pozor! Twisted Evil

Izzivam avtorja teme, da mi postavi obljubljeni izziv! mr. green

najprej hvala za izziv! :) Tvoj izziv:

Na mojo srečo je danes prenos tekme 1 lige med Domžalami in Gorico in ker vem da ti naravnost "obožuješ" nogomet( :P ) te izzivam, da si ogledaš celotno tekmo in po koncu le te napišeš sem kratko (pazi da ne bo prekratko) poročilo tekme, kot si jo videla ti (pa da bo zgledalo kot pravo poročilo tekme naj vsebuje 1. kraj tekme, 2.št.gledalcev na tekmi in 3.strelce morebitnih zadetkov) :D . V kolker naši (Gorica) zgubijo pa napiši tako da bo zgledalo, da jih je sodnik okradel :lol: .

Aja tekma bo na SLO 2 ob 19:55!

PS:Če želiš lahko tudi slikaš svoje spremljanje tekme
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 26. Sep. 2007 15:16

^^ Oh my god.... Najhujši izziv ever! :twisted:

Uff.. torej, da zadiham. Seveda bom izziv tudi izpeljala tako kot se od mene pričakuje, oz. bom poskusila kar najboljše. Poročilo sledi zvečer... Ti pa mi dolguješ pijačko za moje žrtvovanje! :D
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 26. Sep. 2007 20:57

Ok, bila sem kar preveč pridna, evo rezultat, če se komu SLUČAAJNOO ljubi prebrati. :D

Sprejela sem izziv in danes žrtvovala dve uri za nekaj, kar sem počela morda enkrat v življenju, to pa je bilo tudi popolnoma dovolj za ugotovitev, da tega nočem početi nikoli več. Sprejela sem nekoliko nepremišljeno izzvani izziv soforumaša in frenda, ki mi je zabil precej težjo nalogo, kot sem sprva pričakovala.

Moj izziv je bilo spremljanje tekme med Domžalami in Gorico, ki se je odvijala danes, 26. septembra ob 7.55 na stadionu Športni park Domžale. To je bil prvi dvoboj Domžal in Hit Gorice v tej sezoni, ki pa je kljub 'pomembnosti' na tribune privabil le 350-400 več ali manj zagretih gledalcev. Kakorkoli že, tudi malo grl je lahko neverjetno glasnih in v to sem se prepričala že po približno 10ih minutah, ko so se mi udarci po bobnu že dodobra zažrli globoko v možgansko nagubanost in mi je kričanje: »Dajte gol!« postalo nekako tako prijetno kot zgodnja jutranja budilka.

Enivej, potrudila sem se in imela oči zalepljene na mali ekran. Rumene in modre figure so bežale malo v desno, pa spet v levo, nekje vmes brcnile nekaj belega in tako dalje, spet levo, desno, prekršek, desno levo blabla. Zanimivo. Ste gledali kdaj risanko Tom&Jerry, kjer si je nabriti mačkon, zato da ne bi zaspal, veke podprl z zobotrebci? Daa.... you feel me?

Prva sorazmerno zanimiva poteza, ki je komentatorja skoraj vrgla iz stola od navdušenja, se je zgodila v 25. minuti derbija. Takrat je (očitno nekoliko zbediran) sodnik spregledal očitno 11metrovko v prid Domžalam, kar je povzročilo serijo počasnih posnetkov in precej slabe volje s strani Domžal. Vsekakor super za Gorico, so se fajn izmazali...

Tri dni pozneje, torej nekje v 40. minuti srečanja, si je Gorica prislužila prvi rumeni karton srečanja. Imena ubogega rumenčka se žal ne spominjam, vem pa, da poba sploh ni tako napačen, mm...

Še 6 min in – BUM – prvi gol! Milan Osterc, blabla slavni in dober nogometaš in to, je po krivdi vratarja Nemca zadel gol. Jupi za Gorico! In še en down za Domžale, ki jim na tej tekmi sreča očitno ni bila naklonjena. In to je začutilo še nebo, ki se je v vsej svoji bolečini razprlo in začelo zlivati ogromne količine mokrih solza na že tako razmočeno prizorišče spektakla.... Ali nekaj takega, zeh.

Enivej, bek on trek, 2. polčas, igrišče dodobra razmočeno, igralci padajo ko lutke. Hah! :D Zdaj je šele postalo zanimivo. In potem... se prične festival zadetkov, kot se je izrazil zagreti komentator. V 51. minuti si Goričani prislužijo 2. rumeni karton, Domžale pa 11metrovko, ki jo tudi dodobra izkoristijo in izenačijo v 52. minuti. Zadetek očitno dvigne moralo Domžalam in nekoliko zmede Gorico, saj se v prid Domžalam tehtnica prevesi že v 56. minuti, ko Ljubijankič zadane nesrečni gol. Gorica pa se ne da in Demirovič po dobri podaji Osterca postavi rezultat na 2:2 takoj v naslednji, 57. minuti. Napeto. Rabim čokolado da se umirim (lol).

Ok, pojem tablico čokolade (who cares če je ura 21.30, ok??), in z (umiranjem) velikim navdušenjem spremljam tekmo dalje. A sem že kdaj rekla, da sem lahko reees trmasta, če je le nuja? Vmes sledi še menjava Gorice in dokaj predvidljiva igra obeh strani še naprej. Btw, mislim da bi moral nekdo glavnemu navijaču Domžal prijazno skušati dopovedati, da pač nima tako bleščečega glasu, kot si poba očitno domišlja... Zvija me v gube zaradi tuljenja: »Ooooo-o-o-ooooo-o-o-ooooo-o-o Dom-žaaleee!« Drugače pa kapo dol za voljo.

74. minuta prinese novo akcijo, Osterc, očitno izredno razpoložen na tej tekmi (it's the rain), znova zadane gol. Bravo Milan, Goričane si spet popeljal v prednost s 3:2! V 15. min do konca si Gorica pribori še en rumeni karton, Domžale pa se odločijo za menjavo igralca, nekoliko kasneje to stori še Gorica. Komentator sedaj zatrjuje, da tekma postaja resnično napeta. Verjetno nekaj takega kot razvlečen pulover, but that's just me.

Igra se nevarno bliža h koncu in kljub odločnim zahtevam Domžalskih navijačev o golu (»Dajte gol, dajte gol, dajte goool!«), do le-tega ne pride. Igralci postajajo vidno napeti, prav tako živčna postajata trenerja, meni pa se vedno bolj spi. Damnit, če se mi to noč ne bo sanjalo o veliki kotaleči krogli, ki kriči »Domžale!« se mi nikoli ne bo! Sodnik me očitno nima rad, zato po 'koncu' tekme le-to podaljša še za 4 minute. Vendar tudi to presenetljivo hitro mine, in »tekma preobratov« se tako navsezadnje konča, seveda z zmago Gooriiiceee, wuupiiii! Jaz pa lahko ponosno sporočim, da sem zdržala do konca.

In sedaj lahko zaključim, da končno razumem vse zagrete moške, ki srčno igrajo to svetovno najbolj znano igro z žogo in da končno razumem vse še bolj srčno zagrete moške, ki to igro spremljajo preko malih ekranov s pivo v roki, ali še raje v živo s trumo frendov... NOT!

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov