Izziv
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
bambina x napisal/-a:bo bo ... tu si ga pa že mal nagnila, kaj ...
Eni imamo tud take "sposobnosti" da se znamo pačit tud če smo popolnoma trezni... Po mojih izkušnjah to ni vedno dobro, ker vsaj mene pol doskrat ocenjo kot da ga mam že mal pod kapo...
No pa še ena moja da ne bom sam off topic...
Kaj sem pil je pa na sliki videt...
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 06. Jan. 2008 21:24, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
no sam morm priznat da nism bla glih med najbl treznimi in da se tud ne spomnem da bi me kdo sliku
nov izziv: naj da kdo slikco gor, ko se s kom poljublja in ne sam uno lubčka na hitr na usta...mora se vidt da je bil konkretn lubček
nov izziv: naj da kdo slikco gor, ko se s kom poljublja in ne sam uno lubčka na hitr na usta...mora se vidt da je bil konkretn lubček
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
ne to meni, ker se na vsaki sliki pačim ... in v treznem stanju vedno delujem pijana, ampak folku je težko dopovedat, da si trezen ...
drgač sem pa to misla na podlagi oči in moj komentar sploh ni mel namena izpadit nesramno ....
aja, in če bi mela kako tako slikco gor na računalniku, bi jo sama dala gor, da bi ti pokazala, da sem čudna na fotkah, ko sem trezna. .. sploh nwm zakaj me napadaš, če nisem tebi nič žalega rekla ... sploh nisem nič nesramenga misla ...
exdancer, se opravičujem, če sem te užalila, to ni bil moj namen!!
drgač sem pa to misla na podlagi oči in moj komentar sploh ni mel namena izpadit nesramno ....
aja, in če bi mela kako tako slikco gor na računalniku, bi jo sama dala gor, da bi ti pokazala, da sem čudna na fotkah, ko sem trezna. .. sploh nwm zakaj me napadaš, če nisem tebi nič žalega rekla ... sploh nisem nič nesramenga misla ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
exdancer - Komunikatorka
bambina x napisal/-a:drgač sem pa to misla na podlagi oči in moj komentar sploh ni mel namena izpadit nesramno ....
nism sploh vzela kot žalitev
sj sm sama dala slikco na kteri se pačm in ja stanje zgleda tko k je dejansko blo...bil je prednovoletni večer
ne se sekirat, če eni vzamejo kot žalitev...... js nism
p.s.: jo bom pa vseen kmal dol vzela
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Jaz imam en izziv, čeprav nisem zadnji nalepil slike, ma bom vseeno "izustil".
Torej izziv: Prilepite eno svojo sliko ob eni domači živali, ki pa ne sme biti pes, mačka, ribice, hrček/morski prašiček.
Torej izziv: Prilepite eno svojo sliko ob eni domači živali, ki pa ne sme biti pes, mačka, ribice, hrček/morski prašiček.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Gregorius - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2005
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Sicer niso domače živali....ampak vseeno..
Zadnjič spremenil Gregorius, dne 07. Jan. 2008 12:40, skupaj popravljeno 4 krat.
Življenje je kratko, pridobivanje izkušenj dolgotrajno, ugodna priložnost redka, izkušnja varljiva, odločitev pa težka.
-
exdancer - Komunikatorka
~NIA~ napisal/-a:Gregorius napisal/-a:z zadnje ja....lepši pogled.....
počak do poletja da mal shujšamo pa da ne bojo tok bele riti pa še tkrtk ne bi upala prlimat
se strinjam
ma js bi loh prlimala ritko v kavbojkah, k so me glih tko "fajn" uspel slikat....sam v tangicah pa res ne...
tista k to nardi..
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Evo no, ta je iz morja, mam čist zapečeno rit
Moj izziv je pa, da zdj še kera nalima svojo rit v tangicah, da ne bo sam moja gor In prosm, da se moj izziv upošteva
Moj izziv je pa, da zdj še kera nalima svojo rit v tangicah, da ne bo sam moja gor In prosm, da se moj izziv upošteva
Zadnjič spremenil Yazmeen, dne 01. Dec. 2009 21:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: saarijarvi