Izziv
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Dobrodošli v igri izziv! ( ). No enkrat na leto bom tudi jst odprl eno temo, če ne bo doživela pravega odziva se jo itak lahko zaklene
Če ste za to bi lahko malo stestirali vašo domišljijo in pogum.Bistvo igre je postavljanje in sprejemanje raznih izzivov.Šla bi se takole, da vsak lahko vsakemu, ali pa točno določenemu uporabnku oz.uporabnici (po želji vsakega posameznika pač) postavi nek izziv (npr. da le ta nekaj pove, javno pokaže, naredi, lahko tudi tekmuje,kako nespodobno povabilo,karkoli pač,če je seveda kdo toliko pogumen ).Važno je le da so izzivi vsaj malo drzni, domišljavi,smešni,...skratka čim bolj zanimivi.
Pa da vidimo koliko domišljije in poguma je tu gor...
Torej prvi izziv- si kdo sploh upa postaviti kak izziv?
Če ste za to bi lahko malo stestirali vašo domišljijo in pogum.Bistvo igre je postavljanje in sprejemanje raznih izzivov.Šla bi se takole, da vsak lahko vsakemu, ali pa točno določenemu uporabnku oz.uporabnici (po želji vsakega posameznika pač) postavi nek izziv (npr. da le ta nekaj pove, javno pokaže, naredi, lahko tudi tekmuje,kako nespodobno povabilo,karkoli pač,če je seveda kdo toliko pogumen ).Važno je le da so izzivi vsaj malo drzni, domišljavi,smešni,...skratka čim bolj zanimivi.
Pa da vidimo koliko domišljije in poguma je tu gor...
Torej prvi izziv- si kdo sploh upa postaviti kak izziv?
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Uuu.. dobra tema oz. precej pestra. Upam, da bo zalaufala tale zadevca.
Npr. en tak iziv bi lahko bil, da bi kakšna uporabnica/uporabnik namesto kar ene slikice dal v avatar svojo sliko za uro, dve.
To bi bil tak zanimiv predlog. Čeprav priznam, da sama kar ostajam zvesti moji kr eni slikici.
Npr. en tak iziv bi lahko bil, da bi kakšna uporabnica/uporabnik namesto kar ene slikice dal v avatar svojo sliko za uro, dve.
To bi bil tak zanimiv predlog. Čeprav priznam, da sama kar ostajam zvesti moji kr eni slikici.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
anoyel napisal/-a:Uuu.. dobra tema oz. precej pestra. Upam, da bo zalaufala tale zadevca.
Hmm tale izziv se mi zdi kr soliden No jo bom pa dala za kakšno urco, ker itak mam slikco že v eni drugi temi..A to pol pomen da nasledn izziv postavom jst?
-
Ja, tisti ki izziv opravi ga tudi postavi...
-
Res je težko dobit kako sliko ki bi bila prave velikosti za avtar.
No postavi kar ti nov izziv, če imaš kako idejo?
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
the big red machine napisal/-a:Res je težko dobit kako sliko ki bi bila prave velikosti za avtar.
Mah trenutno sm čist brez idej..bom pol razmišlala ko bom šla spat pa pol jutr napišm če se kej spomnem Sam še neki...kakšni izzivi so to mišleni in kje naj bi se izvajal? Sam tukej na forumu
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
a veljajo tut taki izzivi, ki te lahko izpostavjo pardnevnemu banu, npr. Kako brezpredmetno temo odpret al pa kakšn off topic napisat?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
pa vse velja, naj dela domišljija...izzivi morejo bit seveda tudi taki da zahtevajo malo poguma.Pa ni rečeno da so taki da jih je treba opravljati samo na forumu... .Zdej smo pravila že predebatirali, pričnite z izzivi!
-
da dam jst en izziv:
Si kdo upa narediti eno fotko v šoli/na faksu tik pred začetkom kakega testa/izpita?Pa jo objaviti sem .
Si kdo upa narediti eno fotko v šoli/na faksu tik pred začetkom kakega testa/izpita?Pa jo objaviti sem .
-
ja če ma kdo kakega v mislih nej ga da, sej se jih lahko sproti sprejema...
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
the big red machine napisal/-a:da dam jst en izziv:
bom js to ampak ko bo kak izpit za naredit ... pa pol prlimam ... bom celo predavalnico ... sam če bom u bolnci pristala, pol me morte pridet obiskat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov