Izziv
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Samo z enim očesom poglejte, da vas slučajno ne bo kap
Torej naloga opravljena Zdaj je pa na vrsti exdancer...ena slikica ki naj bo posneta v bližnji preteklosti in da se vidi tvoje telo in obraz...vse to pa zgolj zavoljo radovednih cosmo dečkotov, ki komaj čakajo da ugledajo komu so pridno odgovarjali na ankete, ko je izpolnjevala izziv
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Bravo ryu10kyu! Pa čist ok zgledaš, tudi zjutraj! Verjemi, če bi jst limala jutranjo sliko, pol bi kerga res mogoče kap trofnla
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Men se ni treba tkole pačit, da bi se me kdo ustrašil
-
ryu10kyu - Cosmofrik
To sem od povštra zaležan zjutraj...imam previsok povšter potem se mi pa čeljust zahakla...saj pol ko se ene parkrat udarim z glavo ob vrata se mi spet zahakla v pravilno lego
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Js zgledam pa zjutraj kot omelo za prah brisat
Kakšn je zdej izziv? Čakamo fotko od exdancer?
Kakšn je zdej izziv? Čakamo fotko od exdancer?
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
no tkole...tale slikca je od poletja, da vam mal skomine nardim haha
.......
ryu10kyu vem da ni iz bližnje preteklosti ampak tud ne vem čist dobr zakaj je moja postava pomembna...pa nj ti bo
druga je pa tk da loh vidš faco.. firbec
........
.......
ryu10kyu vem da ni iz bližnje preteklosti ampak tud ne vem čist dobr zakaj je moja postava pomembna...pa nj ti bo
druga je pa tk da loh vidš faco.. firbec
........
Zadnjič spremenil exdancer, dne 05. Jul. 2008 12:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
ryu10kyu - Cosmofrik
Ta zgodba je resnična in se je zgodila med mojim potovanjem v sebi:
Pridem v črno morje....popolnoma temno...nič se ne vidi...ko se potopim do dna zagledam pred seboj školjko.Bila je zaprta...vprašam jo zakaj si zaprta školjka?In ona mi odgovori:Bojim se, da mi kdo ne ukrade moj biser.Školjkica daj odpri se da vidim biser,ne bom ti ga vzel...biser je tvoj in del tebe.Bojim se...bojim se...bojim se...
In školjka je po dolgem prepričevanju odprla svoj oklep in v njej se je zasvetil biser,ki je rahlo osvetlil morje in sem potem okoli mene zagledal na milijone školjk, ki jih prej sploh opazil nisem.Vse školjke so bile zaprte....vse so živele v strahu,da jim kdo ne ukrade njihov biser.Ko sem jim razložil,da ima vsaka svoj biser in da bi bilo veliko bolje za njih, da se odprejo in da bo morje potem svetilo in se bodo lahko videle potem posledično med seboj... so odprle svoje oklepe...in morje je postalo izredno lepo v vsej svoji veličini.
Tu sem zaključil...moje poslanstvo je opravljeno...grem novim dimenzijam naproti...in se poslovim od njih.
Ko sem se ozrl za seboj sem videl morje,ki ga še ni bilo...in v njem školjke,ki so bile vse odprte in biseri so svetili iz njih...
Ali je izziv opravljen? Oceni ti exdancerka?
Pridem v črno morje....popolnoma temno...nič se ne vidi...ko se potopim do dna zagledam pred seboj školjko.Bila je zaprta...vprašam jo zakaj si zaprta školjka?In ona mi odgovori:Bojim se, da mi kdo ne ukrade moj biser.Školjkica daj odpri se da vidim biser,ne bom ti ga vzel...biser je tvoj in del tebe.Bojim se...bojim se...bojim se...
In školjka je po dolgem prepričevanju odprla svoj oklep in v njej se je zasvetil biser,ki je rahlo osvetlil morje in sem potem okoli mene zagledal na milijone školjk, ki jih prej sploh opazil nisem.Vse školjke so bile zaprte....vse so živele v strahu,da jim kdo ne ukrade njihov biser.Ko sem jim razložil,da ima vsaka svoj biser in da bi bilo veliko bolje za njih, da se odprejo in da bo morje potem svetilo in se bodo lahko videle potem posledično med seboj... so odprle svoje oklepe...in morje je postalo izredno lepo v vsej svoji veličini.
Tu sem zaključil...moje poslanstvo je opravljeno...grem novim dimenzijam naproti...in se poslovim od njih.
Ko sem se ozrl za seboj sem videl morje,ki ga še ni bilo...in v njem školjke,ki so bile vse odprte in biseri so svetili iz njih...
Ali je izziv opravljen? Oceni ti exdancerka?
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
huda zgodbica
koncept je kul ja, sam otroček ne bi mel časa zaspat zraven...bi mogu še kak dialog noter vplest, pa seveda obvezn nauk te zgodbe na koncu, k petletn malček ne potegne povezave med svetom in pravljico
drugač pa
izziv opravljen, lahko postaviš novega
koncept je kul ja, sam otroček ne bi mel časa zaspat zraven...bi mogu še kak dialog noter vplest, pa seveda obvezn nauk te zgodbe na koncu, k petletn malček ne potegne povezave med svetom in pravljico
drugač pa
izziv opravljen, lahko postaviš novega
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
evo, pa je konc teme ker Bejbika pomojem ne bo sodelovala
no, ampak vseen, a šteje če sedaj js postavim izziv ker sem skor taprva? no, da ne bom še 1X pisala in jezila moderatork, kr zdej postavim pa če ja, ga vzemte, drugač pa tut prov
torej, izziv - nej nekdo, ki je bolj umetniške duše, skupi spaca pesmico, posvečeno meni hehe, je kak junak?
no, ampak vseen, a šteje če sedaj js postavim izziv ker sem skor taprva? no, da ne bom še 1X pisala in jezila moderatork, kr zdej postavim pa če ja, ga vzemte, drugač pa tut prov
torej, izziv - nej nekdo, ki je bolj umetniške duše, skupi spaca pesmico, posvečeno meni hehe, je kak junak?
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Deklica moja predraga,
ko bi le vedela,
kdo si ti zavraga.
Potem bi lahko kaj spacala,
ti malce na dušo popihala
in kaj lepega zapisala.
Tako pa žal ne vem
kdo se za nikom skriva tem,
zato nam nov izziv postavi,