Izziv
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
le@ napisal/-a:Sam je mal dvoumen datum izbral!
Drugač pa, mogoče še en izziv za vse nas, v četrtek 3.4.08 ob 16:15 poteka skupinski odvzem krvi za darovalce KMC (krvotvornih matičnih celic), verjetno je bil vaš e-mail box s tem že seznanjen. Izzivam vas, da se tega udeležimo!
A tuki tud veljajo tisti pogoji (nad 50kg, itd..)?
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jaz na miting pridem...za odvzem krvi pa nisem ravno navdušenec...pa ne vem zakaj?
Ful mi je grozno biti krvodajalec...sicer zelo lepa gesta pohvale vredna...zelo plemenita
Ful mi je grozno biti krvodajalec...sicer zelo lepa gesta pohvale vredna...zelo plemenita
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
le@ napisal/-a:Sam je mal dvoumen datum izbral!
Drugač pa, mogoče še en izziv za vse nas, v četrtek 3.4.08 ob 16:15 poteka skupinski odvzem krvi za darovalce KMC (krvotvornih matičnih celic), verjetno je bil vaš e-mail box s tem že seznanjen. Izzivam vas, da se tega udeležimo!
Tolkrat sem že hotla dat kri, pa vedno skup padem. Groza vem. Pa vsa čast za pobudo!
-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
@ ŽuŽa, tega še ne vem, sem danes klicala tja, pa ni bilo odgovorne osebe, ki bi mi to povedala. Če želiš, ti javim v ponedeljek?
@ryu10kyu: v bistvu to ni krvodajalska akcija, ampak gre samo za tipizacijo krvi, ti je ne vzamejo 3 deci tko kot na krvodajalski. Bolj natančno pa tudi sama še ne vem kako pa kaj bo... Pa še za info - sama mam fuuuuuul fobijo pred iglami, tako da tud v četrtek pričakujem da bom skup zlezla, ker sem še vsakič, ampak grem pa če me pobere tam. vV bistvu tud sama sebe mal izzivam.
@Boa: jaz tudi, se greva skupaj izzivat?
@ryu10kyu: v bistvu to ni krvodajalska akcija, ampak gre samo za tipizacijo krvi, ti je ne vzamejo 3 deci tko kot na krvodajalski. Bolj natančno pa tudi sama še ne vem kako pa kaj bo... Pa še za info - sama mam fuuuuuul fobijo pred iglami, tako da tud v četrtek pričakujem da bom skup zlezla, ker sem še vsakič, ampak grem pa če me pobere tam. vV bistvu tud sama sebe mal izzivam.
@Boa: jaz tudi, se greva skupaj izzivat?
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
a nis ti drgac mela bolj temno rjave lase, a barvanje je tud not v kompletu?
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
habibi7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
le@ napisal/-a:v bistvu to ni krvodajalska akcija, ampak gre samo za tipizacijo krvi, ti je ne vzamejo 3 deci tko kot na krvodajalski. Bolj natančno pa tudi sama še ne vem kako pa kaj bo... Pa še za info - sama mam fuuuuuul fobijo pred iglami, tako da tud v četrtek pričakujem da bom skup zlezla, ker sem še vsakič, ampak grem pa če me pobere tam. vV bistvu tud sama sebe mal izzivam.
ej a tole se gre za to da ti določijo kero skupino krvi imaš al kaj druzga, sorry res ne vem?
Drgač pa na krvodajalski vzamejo 4deci krvi.
-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
habibi7 - tole se gre pravzaprav za tipizacijo krvi in vpis v register darovalcev kostnega mozga. Vzamejo ti eno epruvetko krvi, če pa slučajno ustrezaš kakemu bolniku, torej si ustrezen darovalec kostnega mozga, ti ga potem odvzamejo... Več info na linku
Je pa danes zadnji dan za prijave, v četrtek pa je odvzem krvi ob 16:15 v Ljubljani, na Zvodu za transfuzijsko medicino na Šlajmerjevi 6.
Če je kdo za, se mi lahko javi tudi na ZS.
Je pa danes zadnji dan za prijave, v četrtek pa je odvzem krvi ob 16:15 v Ljubljani, na Zvodu za transfuzijsko medicino na Šlajmerjevi 6.
Če je kdo za, se mi lahko javi tudi na ZS.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov